Плащаш за два, гледаш три мача на националите

08:46
Плащаш за два, гледаш три мача на националите
При закупуване на пакетен билет за трите домакинства, с които България започва квалификациите за световното първенство в Бразилия през 2014 г., посещението на последния от мачовете ще излезе безплатно на запалянковците. Националите играят в София с Италия на 7 септември, с Армения - 4 дни по-късно, и с датначните - на 12 октомври.

Цените на пакетните билети за тях са съответно - за сектор "А" по 70 лв., за "В" по 50 лв. и за "Б" и "Г" по 20 лв. Иначе пропуските само за двубоя с европейския вицешампион Италия струват съответно 40, 30 и 10 лв. За другите 2 срещи сумите за секторите "А" и "В" са намалени с по 10 лв.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба онлайн на 9 август в 17 ч от Eventim.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pisarovo
08.08.2012 10:16

Вижте колко жалка картинка направихте от българският футбол '' плащаш за два, гледаш три мача''. Докъде докарахте отбора от некадърното си управление да пускате билетите на промоция *cry*

pisarovo
08.08.2012 10:12

Ей смотаняци от БФС какви пари искате от хората бе? Вие трябва да ни давате пари да ходим да гледаме тоя цирк. То бива нагли хора ама чак пък толкова, сложили ми цени по 40 лв за А сектор. За тия пари някой хора работят 2 дена, а вие срам нямате. Мислех да ходя ама сега като видях цените се отказвам, по добре тези 40 лева да ги заложа на 2-ка на Италия и да изкарам някой лев, а не да ги дам на тия смешници и да си скъсам нервите.