Сол Кембъл спасява болни деца от финансовата криза

14:29
Сол Кембъл спасява болни деца от финансовата криза
Капитанът на Портсмут Сол Кембъл е помогнал със значителна сума пари на дом за проблемни деца, съобщава британското издание "Мирър".

Кембъл, който е играл за Тотнъм и Арсенал, е оказал жизнено важна помощ за специализираното заведение, тъй като банките, спонсорирали приюта, фалирали в следствие на кризата.

Всяка година "Наоми Хаус хоспис" получавал сума в размер от 5,7 милиона паунда от банките "Кауптинг сингър" и "Фрайдландър". Тези средства били използване за поддръжка на заведението, което подслонявало над сто деца с различни увреждани.

"Странно е как правителството спаси от фалит толкова банки с инжекции от милиарди, а на нас ни трябват 5 милиона, за да спасим тези деца. Добре, че все още има хора като Сол Кембъл, които ни помагат да преодолеем тази тежка ситуация", коментира директорът на заведението.

Самият Кембъл е един от многото милионери във Висшата лига, заработвайки 15 хиляди лири седмично в Портсмут, така че едва дарението ще наруши финансовата стабилност на играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ruskiq_vt
14.04.2009 18:38

евала му .. много се радвам че има такива сърдечни хора .. *smile*

wba
14.04.2009 14:45

Евала на такива хора.Толкова пари взимат и е редно да помагат.Чудно ми е онези със заплатите по 100000 паунда кво правят...еми как какво:купуват си ферарита и катастрофират с тях