Лъки Лучано: Антонио Конте е невинен!

23:05
Лъки Лучано: Антонио Конте е невинен!
Бившият генерален директор на Ювентус Лучано Моджи смята, че наставникът на Старата госпожа Антонио Конте е невинен по обвиненията, че е знаел за спортна измама, но не е съобщил на властите.

Както е известно, Конте тази седмица ще получи присъда от спортния трибунал по това обвинение.

Медиите на Ботуша очакват специалиста да получи санкция, която ще го остави извън футбола за десет месеца.

"Екипът адвокати на Конте ще затвърди тезата, че той е невинен", заяви Моджи в ефира на радио "Kiss Kiss".

"Антонио е човек, който иска да спечели всеки мач и фактът, че през миналия сезон Юве остана непобеден, говори сам по себе си. Със сигурност Конте няма нищо общо със залагания и букмейкъри. Познавам Антонио от над 10 години и самата мисъл, че той може да уреди мач, ми се струва абсурдна", казва още Моджи.

Напомняме ви, че Конте е съден заради показания на бившия халф на Сиена Филипо Каробио. Полузащитникът разкрива, че Конте е казал на тогавашния си отбор да не се напрягат много в две от срещите, защото резултатите били сигурни.

Интересен факт е, че по време на заседанието на спортния трибунал миналата седмица, другите 23-ма от отбора на Сиена свидетелстваха, че Антонио Конте никога не е казвал подобни неща на разбора. Тези показания обаче бяха определени като "ненадеждни" от прокурора Стефано Палаци.

Именно Палаци бе прокурор и през 2006 година, когато Ювентус бе изпратен в Серия В и две титли на тима бяха отнети. Тогава обвинителят искаше торинци да отидат в Серия С.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_diego
08.08.2012 03:29

Именно Палаци бе прокурор и през 2006 година, когато Ювентус бе изпратен в Серия В и две титли на тима бяха отнети. Тогава обвинителят искаше торинци да отидат в Серия С. -> От това става на всички ясно какво е положението *smile*