Наградиха Камбуров за играч на месеца и кръга

13:34
Наградиха Камбуров за играч на месеца и кръга
Нападателят на Локомотив София Мартин Камбуров получи наградата на Пресклуб "България" за Футболист на месец март и играч на 21-и кръг в анкетата на вестник "Футбол".

В анкетата сред спортните редакции Камбуров печели с 19 гласа от 28 възможни. На второ място с пет гласа е футболистът на Локомотив Мездра Саша Симонович, а на трето с три гласа е Руи Мигел от ЦСКА.

Камбуров е футболист на 21-и кръг с 20 гласа от 23 сред футболните специалисти. С по един глас зад него останаха Иван Иванов и Марио Метушев.

"Срещу Левски играхме по-добре и успяхме да се поздравим с успех, който малко отбори могат да постигнат на "Герена". Очертава се най-тежкият ни двубой да бъде с Черно море, от който изоставахме на пет точки през есента, а сега успяхме да се изравним. Ако спечелим двубоя с варненци, това ще ни даде малко преднина и самочувствие в борбата за третото място", заяви Камбуров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TNO
17.04.2009 14:05

И накрай на сезона ще го наградят за голмайстор на първенството

SvM
14.04.2009 15:07

Хах... Ми той си заслужава всичко това. Направи хеттрик на мача с Левски, а и другото което е направи блестяща игра през последния месец. *thumb_up*

vanko88
14.04.2009 14:21

Браво на Камбуров, остана да го повикат в националния да покаже на Европа какво ги чака *smile*