Ливърпул събира Суарес със Суарес

20:45
Ливърпул събира Суарес със Суарес
Ливърпул готви оферта за звездата на Андерлехт Матиас Суарес, след като трансферът на аржентинеца в ЦСКА Москва пропадна, съобщава "talkSPORT".

Ръководството на Андерлехт бе приело оферта на стойност 11,3 милиона паунда за нападателя, но той се провали на медицинските тестове в Москва.

Суарес, който през миналия сезон бе избран за играч номер 1 на белгийското първенство, е в списъка на трансферните цели на новия мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс.

Специалистът търси атакуващи футболисти, които еднакво добре се справят и на фланга, и на върха на атаката. Точно такъв е и Матиас Суарес.

Ако той подпише с мърсисайдци, ще се събере на "Анфийлд" със своя съфамилник Луис Суарес.

Арсенал също се интересува от нападателя, който през миналия сезон вкара 12 гола и стана шампион с Андерлехт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valeribux
07.08.2012 11:02

ТО на футболиста все топката му е крива. Далглиш си беше много добър мениджър и даде темпо на отбора. Това, че играчите, от които се очакваше повече не го доказват, не е негов проблем. Керъл в Нюкасъл играше страхотно и ако беше останал можете и от Реал да го поискат. При нас играта обаче не му тръгна.. Адам направи страхотен сезон в Блекпул и бе нормално да попадне в полезрението на скаутите ни, обаче и на него не му тръгна при нас...Хендо е млад и перспективен, обаче не му е мястото при нас. Единствено Хендо не си стуваше парите според мен. Не винете краля, щото той иска само доброто за клуба и според мен беше грешка да го махат!!! Сега тоя Роджъра ще изкупи целя Суонзи..Вече купи един от Суонзи, сега иска втори..колко време ще мине преди да поиска и трети?????? Не ми го хвалете тоя роджър щото той е малд и зелен, не ги разбира нещата... Това бе най- голямата грешка на куба и ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ С ГОДИНИ!!! Роджърс само ще ни отдалечи от трофеите!!! Виждам как променя играта ни...два паса не можахме да направим срещу Гомел. А как беше играта ни при Краля? Играхме много красив футбол. Обаче имахме малшанса да сме най- каръшкия отбор с най- много греди. Ако тези греди бяха голове, сега всички, които си мислят, че кени е лош мениджър, щяха да го боготворят. При кени отбора играше добре. Ношите попълнения не се вписаха веднага, но ето че сега започват да влизат в ритъм и даунинг вече има гол! Ако кени беше останал щяхме да запазим всички шансове за така мечтаната от нас титла!! БР ЩЕ НИ НАПРАВИ ОТБОР В СРЕДАТА НА ТАБЛИЦАТА!!!!!!! ДАНО СКОРО СЕ ОСЪЗНАЯТ НАЩЕ СОБСТВЕНИЦИ И ДА ГО МАХАТ!!!

stefchobg
06.08.2012 20:54

Дано да сатани . Мисля ,че няма смисъл Арсенал да купува още атакуващи футболисти ,мисля ,че имат достатачно :: Подолски,Жиру,Уолкът,Чемпърлейн,Перси, и може да добавим и Шахин.

Fabregas_boy
07.08.2012 12:27

...Жервиньо,Парк,Мияичи,Касорла,Шамак,Аршавин...а отделно и Айсфелд,Афобе,Анеке.Дано се впише добре при вас този Суарез.