Съдиите не режат Левски, а ги подпират

12:09
Съдиите не режат Левски, а ги подпират
Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Димо Момиров заяви, че след като се срещне днес с четиримата съдии, на които са им спрени правата, ще вземе решение за тяхното бъдеще, но със сигурност няма да се се раздели с никой завинаги.

"Съдийската комисия действа самостоятелно от Футболния съюз и ние благодарим за подкрепата, оказвана ни от Борислав Михайлов и от Изпълкома. С четиримата съдии със спрени права ще се срещнем в 13:00 ч. Ще изслушам тяхното становище относно грешките, които са допуснали и след това ще взема окончателна позиция за всеки един от тях. Смятам, че Левски нямат право да претендират толкова за една спорна ситуация и да искат съдии от чужбина, тъй като ако вземем да броим грешките в тяхна полза и в техен ущърб, ще видим много повече допуснати за тях. Затова не мисля, че трябва да се прави такъв проблем от една спорна ситуация, която за мен лично беше симулация", каза Момиров.

"Обръщам и внимание на всички съдии за жестовете и затова да са по-категорични в тях. Дори стигнахме до куриозната ситуация на последния семинар да показваме на съдиите как се пуска правилно съдийска топка, но не всеки има куража и смелостта да го направи по време на среща. Искам да подчертая, че Съдийската комисия не чака да пристигнат жалби от дадени отбори, а когато видим нещо, се самосезираме", заяви шефът на съдиите.

Момиров допълни още, че според него отборът на Сливен е най-ощетеният в последните няколко кръга.

"Някои от водещите ни съдии ме подведоха в дадени срещи. Антон Генов се предовери на собствената си оценка в мача Черно Море - Ботев и не потърси мнението на своя помощник. Същото направи Радан Мирянов в срещата Пирин - Сливен. Не мога да кажа, че има натиск върху съдиите. Смятам, че им осигурихме пълно спокойствие", заключи Момиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
14.04.2009 17:29

MeToDueB ти луд ли си,проблеми с очите ли имаш?! Или не ти изнася да погледнеш реално..как може да кажеш,че съдиите попирали Левски след като именно те ви направиха първи *sick* Нямаме право да се оправдаваме,трагични сме,но не си мисли/мислете,че вие сте по-различна стока..ще дойдат и за вас мачоете и там ще видите.Радвайте се защото сега има за к'во,а после когато Левски ще е пред цдна ще има същите коментари и от ваша страна.Дават им 2 дузпи(от които едната най=смешната в историята на футбола),а на нас не ни дават 100% и тоя Момиров разправя глупака,че Гонзо бил симулант ..ае у лево червени боклуци

idol_bg
14.04.2009 14:31

fawlty_towers...Най после едно обективно мнение от фен на един от грандовете ни.Поздравления.Не разбирам феновете които плюят по едните,след като те са абсолютно същите.И сини и червени са на едно и също дередже в момента,само дето сините много мрънкат и плачат.

Hustler01
14.04.2009 14:08

Ест че ги подпират, миналият сезон имаха средно по 1.2 отсъдени дуспи *evil*

MeToDueB
14.04.2009 13:50

няма смисъл, защото и двата отбора се подпират, но Левски и с подпиране и без подпиране .. най-много да вземе някоя измъчена победа в 90-тата минута и след това да падне в няколко поредни мача ... в началото на сезона и 1 дузпа не стигаше, за да побеждават, защото Гонзо я изпускаше, за това по две даваха ..

Jurka5
14.04.2009 13:41

Айде,айде да не си припомняме мача със Славия или пък предишните 2 дербита м/у Левски и Цска или пък мача на Цска със Пирин,където беше 3-минутно продължение,а вкарахте във 96!!Няма смисъл от такива спорове!

MeToDueB
14.04.2009 13:35

да ама .. понякога ЦСКА ги режат, докато Левски никога не ги режат .. най-много да не им дадат някоя дузпа, но те футболистите им се търкалят постоянно ... иначе голове след нарушения на ръгбиста Гонзо се зачитат, несъществуващи засади за другите срещу тях се дават, голове в тяхната врата се отменят .. така че .. да не реват. Реваха, реваха цяла седмица и сега ще ядат бой, та пушак ще се вдига, докато се осъзнаят да си гледат първо в собствената манджа

Jurka5
14.04.2009 13:34

И аз съм левскар и съм съгласен и с двамата.Във всяко едно първенство най-силните отбори ги подбутват съдийте!!Работата е там да не ги подбутват много! *wink*

emo_peleto
14.04.2009 13:33

Левскар съм и съм съгласен с теб. Просто Левски са си слаби и мача с Локото показа, че вината не е във съдиите. *sick*

fawlty_towers
14.04.2009 12:33

Цска-р съм, но смятам, че и двата отбора са подпирани от съдийте. Така, че нито едните , нито другите имат право да се оплакват!