ТПС Турку– ИФК Мариехамн, загубен

12:57
ТПС Турку– ИФК Мариехамн, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 1 познат от общо 4 мача - 25 % успеваемост


Залог на деня за 06.08.2012 г.:

ТПС ТуркуИФК Мариехамн  - 18:30 часа

Гостуващият отбор в тази среща играе на приливи и отливи когато му се налага да се изявява в мачове извън своя стадион като или печели или губи по-голяма част от двубоите си. Мариехамен играе доста открито и дори на моменти безразсъдно особено в отбрана в срещите, когато е гост. Отборът е инкасирал 15 попадения (колко е и отбелязал) във визитите си и това категорично не говори добре за изявите му в отбрана като той е един от тимовете и с най-много допуснати голове навън. Тази слабост се компенсираше главно с попаденията в атака и то главно с действията на голмайстора на отбора Петтери Форсел. Пред изминалата седмицата топстрелецът се присъедини към отбора на Бурсаспор и така днес гостите ще бъдат със значително занижена офанзивна мощ. Мариехамн е отбелязал общо 28 попадения до тук през сезона, а 9 от тях бяха вкарани от Форсел като неговата липса за отбора ще бъде повече от осезаема. Освен това по традиция Мариехамн играе доста посредствено навън като изминалия сезон загуби 11 от 17 визити. Сега без основният си стрелец вероятно тенденцията Мариехамн да губи по-често навън ще се завърне. Освен това гостите притежават манталитет подобен на средняшките тимове. ТПС Турку с победа днес ще успее да се настани по-трайно в подножието на върха, а и това напълно ще съответства на амбициите му. Тимът се представа сравнително добре на собственият си стадион като има показатели 7-0-3 при голова разлика 20:9. Тенденцията в това съперничество също е на страната на домакините тук, като те спечелиха последните си две домакинства на този съперник и то без да допуснат гол с резултати 2:0 и 3:0. ТПС притежава втората най-силна атака в елита на Финладния, а гостите вероятно ще претърпят сериозна негативна промяна след раздялата със своята звезда и е много вероятно в тази ситуация те да загубят това гостуване без него.

Прогноза: 1 - коефициент - 1.88

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
06.08.2012 16:56

олимпийски игри футбол жени франция-япония -2 ; смело залог 5 лв

Vikingit
06.08.2012 16:08

Класическо 2. Ще го играя 2 на първо и 2 на краен и въобще 2!*money*