Разкриха колко милиона ще влязат в ЦСКА, Костов иска лидер на Левски

08:10
Разкриха колко милиона ще влязат в ЦСКА, Костов иска лидер на Левски
Най-интересното в печата днес: "7 дни спорт" разкрива колко милиони ще бъдат налети в ЦСКА от групата бизнесмени, които желаят да помогнат на клуба.

Костов взима Пинто

Бившият треньор на Левски Николай Костов иска да вземе в Украйна защитника на сините Нуно Пинто. Според “Меридиан мач” наставникът настоява левият защитник да парафира с тима на Карпати Лвов. Пинто в момента се възстановява от травма, а след като е напълно готов за игра се очаква да пристигне оферта за него от украинския тим. Пинто е един от най-класните играчи на Левски и интересът на Костов не е изненадващ.

Тартори напускат Локо Пловдив

Здравко Лазаров, Христо Златински и Йордан Тодоров най-вероятно ще разтрогнат своите договори с Локомотив Пловдив, пише “Меридиан мач”. Според изданието тримата са недоволни от заплатите, които са им предложени от новия бос на тима Марешки.

Инвеститори дават 5 милиона на ЦСКА

5 милиона лева ще бъдат налети в ЦСКА от групата бизнесмени, които възнамеряват да помогнат на клуба със сериозна финансова инжекция, твърди “7 дни спорт”. Ситуацията при червените е много заплетена, а дали наистина въпросните доброжелатели ще съберат визираната сума, предстои да разберем?

Юноша на Ривър Плейт на проби при армейците

Юношата на Ривър Плейт Себастиан Скиорили вече е в България и ще изкара пробен период в ЦСКА, е една от водещите новини на “Тема Спорт”. Аржентинският атакуващ полузащитник е роден на 5-ти февруари 1989 година и ще трябва да впечатли Стойчо Младенов, за да остане при червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация