Мъри с последен шанс срещу Левски

10:50
Мъри с последен шанс срещу Левски
Тежки дни чакат наставника на Литекс Станимир Стоилов в Ловеч. Треньорът проведе среща с почетния президент на клуба Гриша Ганчев след загубата 1:3 от Черноморец в Бургас, съобщава "7 дни спорт". Мъри ще получи последен шанс в предстоящия 22-и кръг на "А" футболната ни група. По ирония на съдбата в този кръг "оранжевите" приемат бившия отбор на Стоилов - Левски.

"Изиграхме две различни полувремена. В първото доминираме изцяло, създадохме доста положения - заяви Мъри след загубата от Черноморец. - След почивката се огънахме в защита и допуснахме много индивидуални грешки. Не смятам, че сме излезли от играта за Европа. В оставащите кръгове до края на първенството Литекс ще покаже истинския си блясък."

Срещата между отборите на Литекс и Левски на Градския стадион в Ловеч е от изключително значение за крайното класиране в първенството, тъй като при успех на домакините вероятно разликата между лидера ЦСКА и "сините" ще нарасне на 7 точки. В същия кръг "червените" приемат тима на Пирин Благоевград на стадион "Българска армия" и едва ли ще пропуснат да спечелят трите точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

meranzov
14.04.2009 18:53

Мъри ако си мъж и не гледаш пристрасно на нещата победи Говедата рогати и направи ЦЕСЕКА ШАМПИОН ЗА 32-пат

nightwish92
14.04.2009 15:12

купата на България за Литекс... и те дават 3-те точки на Левски *wink*

Lazialcho
14.04.2009 12:13

Всичко е нагласено, Мъри ще се върне в Левски до месец !

angel_hi
14.04.2009 11:16

Левси-Литекс
Велев или Стоилов
Кой ще си отиде според вас?
Последен шанс и за двамата.