Милан с готова оферта за френски талант

14:21
Милан с готова оферта за френски талант
Милан може да привлече в състава си младия нападател М'Байе Нянг, който играе във втородивизионния френски тим Каен, съобщава "Франс Футбол".

Представители на росонерите вече са провели преговори със 17-годишния младежки национал на Франция и скоро ще направят конкретна оферта на ръководството на Каен.

Наскоро френският клуб е отхвърлил предложение на лондонския Арсенал заради твърде ниската според Каен сума. Младокът е определян като "феномен" и "изключителен талант".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Martinho85
06.08.2012 04:54

Милан да гледат защитата,че там още не могат да намерят заместник на Силва,а по-лошото е,че едва ли ще е качествен този заместник....Отпред са добре и без Ибра,сега нападател не им е нужен,било той и някой супер млад талант

dzhalev_71
05.08.2012 14:25

Пише се Каен "умните" ми журналя.


05.08.2012 14:35

ем то нали знаеш знаеме само Англия и Реал Мадрид , Барселона кво да се прави ограни4ени сме *lol*ДД.Както и да е мом4ето е младо и много талант има в него , но едва ли ще го наложат веднага в първия състав имам в предвид 4е макс 3 4 ма4а да направи и то като резерва 2 години поне ще играе в резервния на Милан и тогава , но ако го задържат ( първо да го купят ) в бъдеЩе Ще имат един от най добрите нападатели