Михайлов: Няма да се разочаровам, дори да остана в Твенте

12:23
Михайлов: Няма да се разочаровам, дори да остана в Твенте
"Няма да се разочаровам, ако не ме продадат", сподели пред холандските медии вратарят на Твенте Николай Михайлов, който изкара пет сезона с настоящия си отбор.

Националът на България поиска да бъде продаден през януари, но засега няма сделка за преминаването му в друг тим, въпреки многото слухове.

"Знаете как е, чувствам се сякаш съм тук от три години", сподели българският национал. "Първите два сезона просто тренирах. В третия ми Твенте почувстваха, че съм готов. Стив Макларън все пак избра опита на Сандер Бошкер и това бе правилно. Станахме шампиони и почти не губехме мачове, така че нямах причина да си отварям устата. След това дойде Мишел Прюдом, а Сандер бе с националния отбор на Холандия на Световното. Получих своя шанс и се представих добре в Шампионската лига. Оттогава съм избор номер едно. В Европа няма много вратари на 24 години, които играят всяка седмица за отбор като Твенте. Получавам много ценен международен опит. Това ми помага да направя следващата стъпка към трансфер в друг тим. Най-добрите ми години все още предстоят. Най-заетият период за вратар е от 26 до 32 години. Тогава имаш достатъчно опит, в пика на силите си", каза още той.

"Имаше интерес към мен от други отбори. От някои не бях заинтересуван аз, за други още мисля. До края на трансферния прозорец има цял месец, ще видим какво ще стане. Но дори да не ме продадат, няма да съм разочаровам. Готов съм да играя за Твенте. Най-накрая съм здрав и се чувствам в по-добра форма от всякога", каза още Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Martinho85
06.08.2012 04:57

Сякаш не е сега времето за трансфер в по-голям клуб,нека да направи още 1-2 силни сезона и тогава всичко ще си дойде на мястото.....

eelche
05.08.2012 18:56

Левскар съм,но при цялото ми уважение,ако баща му не беше президент на БФС,щеше да цепи дърва и да рита за някой селски отбор.