Младокът Мачеда си спечелва по 10 хиляди на седмица

17:43
Младокът Мачеда си спечелва по 10 хиляди на седмица
Героят на Манчестър Юнайтед Федерико Мачеда, който вкара победни голове за "червените дяволи" в мачовете срещу Астън Вила и Съндърланд ще подпише нов договор с клуба на края на сезона.

17-годишният италианец в момента си заработва по 400 паунда на седмица, но след малко повече от месец Мачеда ще прибира по 10 хиляди лири на всеки седем дни, съобщава британското издание "Дейли Мейл".

Самият Мачеда взе бонус от обща 4 хиляди паунда за двете си участия в мъжкия тим на английския шампион.

Мениджърът на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсен се скъса да хвали юношата на Лацио, който е на път да донесе нова титла във витрината на клуба от "Олд Трафорд".

"Федерико има усет на хищник пред гола и за мен е истинско удоволствие, че той успя толкова бързо и ефективно да пасне в първия отбор", коментира Фърги след мача със Съндърланд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LirokriL
14.04.2009 11:22

Македа е просто страшен фен съм на Ливърпул но той е невероятен талант! Дано само да не последва пътя на "батко му" Роналдо стана пълна женичка *stop*

RUSSIA_FAN
13.04.2009 18:15

Ясно...ето го отговора на моят въпрос,дълго време се чудех от каде на каде тези балъци от Юнайтед са изкопали толкова добър играч.... а то е толкова просто...... от каде ако не от ЛАЦИО *wink*

PRI_A_TEL
13.04.2009 18:07

Най-добре ако няма 5-годишен договор с него направо да го подписват и да му дадат още отгоре само че да ги печели по 20 хилки ако играе.