Халешер - РВ Ерфурт, спечелен

11:23
Халешер - РВ Ерфурт, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".
 
Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".
 
Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.
 
Статистика:
м. Август: 0 познати от общо 2 мача - 0 % успеваемост
 
Залог на деня за 04.08.2012 г.:


Това е първият сезон на домакините в професионалния футбол след двадесет годишно прекъсване и еуфорията в клуба е страхотна. Промоцията на Халешер придобива още по-голяма стойност, защото тимът изпревари отборите на Холщайн Кил и богатия РБ Лайпциг в битката. През миналия сезон Халешер не загуби нито една домакинска среща като допусна едва шест гола в 15 срещи на свой терен и се бе победител в 13 от тях.

Сега, когато тимът се намира едно ниво по-нагоре в йерархията, също показва доста солидна игра. Халешер спечели първата си домакинска среща, а в изминалия кръг завърши реми в гостуване на изпадналия от Втора Бундеслига, Карлсруе. Тимът притежава добре окомплектвана състав, в който личът имената на футболисти от различни националности. В селекцията на домакините се подвизават хърватски вратар, португалски плеймейкът, чешки десен бек и бивш национал на Конго, който заема позиция в центъра на отбраната. Един от най-класните играчи в отбора е бившият капитан на Динамо Дрезден Майк Вегефелд. Треньор на Халешер е добре известният в Източна Германия Свен Кьолер, който има записани срещи за националния отбор на ГДР.

Въпреки, че този мач е местно дерби, моментните обстоятелства поставят гостите на крайно неизгодна изходна позиция в него. Рот-Вайс се намира в дълбок финансов колапс, който пряко рефлектира и върху представянето на отбора. Отборът се представя катастрофално, като надежда не идва от никъде. Тимът допусна две поредни загуби от началото на сезона като допусна общо седем гола в тях. Финансовите затруднения дадоха своето отражение още по време на предсезонната подготовка и Ерфурт загуби почти всичките си контролни срещи и то отново със сериозни изоставания в резултата, макар и срещи класни съперници. Ерфурт в това си положение ще се изявява в ролята на боксова круша като неговите загуби вероятно ще преобладават в показатели му. Поне засега няма изгледи свободното падане на гостите да намери своя край, а при подобна ставка за ново тяхно поражение, подкрепата на Халешер е задължителна.

Прогноза: 1 - коефициент - 2.20
 
Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg
 
 
 
Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
04.08.2012 14:53

Winner, хубаво сменихте визията, сега не знам дали няма да е лошо и името да смените. WAITER е едно подходящо име, ако ме разбирате правилно. Ами то тази рубрика е малко като сметка на сервитьор, съмняваш се даже в датата. Статистика, коефициенти . . .
А мача днес е подбран много добре. Поздравления! И аз ще го играя. И да не стане, нищо, няма да го пишете в статистиката*lol*

Kotov
04.08.2012 12:20

евала за тоя мач и аз сам го играл мисля 2-0 3-0 нещо от този сорт халешер добра игра като домакини просто невероятни имат няколко нови попълнения много добре сработен състав приличат ми на хофенхайм когато се качваха от сички дивизи нагоре *wink*)