Фърги: Ще бъде много, много трудно да намеря заместник на Скоулс

10:27
Фърги: Ще бъде много, много трудно да намеря заместник на Скоулс
Ще ми бъде много трудно да намеря заместник на Пол Скоулс в дългосрочен план, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Халфът се върна на терена през януари, въпреки че бе сложил край на активната си кариера.

"Преди година Скоулс беше треньор на резервите. Сега той пак играе. Всички, свързани с Юнайтед, са вдъхновени, защото той е фантастичен играч. В дългосрочен план ще ни бъде много, много трудно да заместим Пол. За всеки би било трудно да замени такъв велик играч", каза Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vasil1974
04.08.2012 12:49

да бе да .........в целия футболен свят нема като него....тоя що му ближе гъзъ така пред медиите?*surprized*

Unitedfan3
04.08.2012 13:31

Не му "ближе гъзъ" просто казва истината Скоулс за Юнайтед е като Шави и Иниеста за Барселона *smile*

dido171880
04.08.2012 12:45

В днешно време е малко бих казал "абсурдно" да се мисли в дългосрочен план....Всяка година вече се откриват нови и нови млади таланти,правят се все повече многомилионни трансфери и внушаваща част от професионалните играчи вече мислят и "играят" само за пари....Пол е един от малкото останали истински "рицари" във футбола,които все още играят с хъс и сърце във всеки един мач,независимо дали той е приятелска среща,мач от първенството или решаващ двубой за купа или ШЛ.За съжаление такива играчи вече няма или се броят на пръстите на едната ръка.А "Манчестер Юнайтед" е отбор,който в последно време води излючително лоша трансферна политика и най-пресният пример и факт е оставането без нито един приз през изминалата кампания.Докато водещите отбори във ВЛ и останалите първенства сглобяваха армия от технични,опитни и полезни играчи,САФ отново заложи на младостта и вярата,че щом някой носи фланелката на "червените дяволи" едва ли не успехите и късмета сами ще дойдат на "ОЛД ТРАФОРД"...,но този път сгреши...дори и завръщането на Скоулс не успя да направи "Юнайтед" онзи тим,който всички сме свикнали да наблюдаваме-един истински отборен дух,тим жаден за победи и титли,отбор който винаги сме свикнали да гледаме в борба за титлата,купите и ШЛ.......