Наказват тежко Бонучи и Пепе в Италия

20:01
Наказват тежко Бонучи и Пепе в Италия
Прокурор от Италианската футболна федерация поиска наказание от три години и половина за националния състезател Леонардо Бонучи, както и една година за Симоне Пепе заради участието им уредени мачове.

Двамата бяха с основен принос за спечелената титла от Ювентус през миналия сезон в Серия А. Бонучи също така беше част и от италианския национален отбор, който достигна до финала на Европейското първенство по-рано това лято в Полша и Украйна.

Бонучи е обвинен, че е помогнал да бъде уреден мача между отбора на Бари през май 2010-а година, когато е играл там, и Удинезе. Срещата е завършила 3:3.

Пепе е играл в същата среща за отбора на Удинезе, също е участвал в тази среща.

От Футболната федерация на Италия обявиха, че присъдите и на двамата трябва да станат ясно преди края на следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
04.08.2012 00:21

Абе защо не погнат Интер за телефонните обаждания на Морати до шефа на съдиите,където си говорят,че "ВСИЧКО Е ГОТОВО И НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ СЪС СЪДИЙСТВОТО В СЛЕДВАЩИЯ МАЧ"

dzhalev_71
03.08.2012 21:25

Това нещо много ми смърди. Защо тия мръсни прокурорчета не си отвориха устите в началото на миналия сезон, а чак сега когато Юве е отново на върха където по принцип заслужава да е. Тоя италиански футбол е пълна мизерия. Старите пръчове Берлускони и Морати само цигании вършат. Видяха, че няма как да спрат Ювентус и хайде уредените мачове понеже знаят, че там им е слабото място. Това просто е подигравка с един велик клуб като Ювентус. Не трябва да остава безнаказано, но в правилната посока.
Не ме интересува колко психясали фенове на Интер и Милан ще ми лепят минуси или ще ми противоречат, но това което казвам е самата истина. Ако ще ми твърдите обратното спестете си го. Нямам намерение да ви чета простотиите.

papaz4eto
03.08.2012 20:20

хахахахаах даваите и още и още и ако незнаят даже ще им кажа за джанпиеро бониперти през 1945г, за мача юве- асколи 8-8 хаха и алекс дел пиеро замесете даже няма се учудя,щото тои даже манипулирал мачове от нашето първенство хахаха