След мача с Гомел се появи слух: Ливърпул продава Агер

11:32
След мача с Гомел се появи слух: Ливърпул продава Агер
Вчера Ливърпул победи Гомел с 1:0 като гост в среща от третия предварителен кръг на Лига Европа, но голямата новина от тази среща е, че червените най-вероятно ще се разделят с Даниел Агер, който бе оставен извън групата за този мач.

Агентът на бранителя разкри, че Агер не е контузен и решението да е аут от тима, е на спортно-техническото ръководство.

"Даниел е напълно здрав. Питайте мениджъра защо Агер не игра снощи", коментира Пер Стефенсен, цитиран от "Politiken".

"Клиентът ми не е подавал молба за напускане, но във футбола всичко е възможно", допълва Стефенсен.

Както е известно, в началото на юли се твърдеше, че Манчестър Сити и Барселона се интересуват от датския защитник на мърсисайдци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

egu
04.08.2012 11:18

Надявам се това да е само и единствено слух! Той е един наистина страхотен защитник 2-мата със Шкъртел са много добра комбина и заедно с добри бекове са много добра защита като цяло! YNWA!

XIII
03.08.2012 18:54

Liverpool Football Club can today confirm that Alberto Aquilani has completed a permanent transfer to Serie A side Fiorentina.

The Italian midfielder joined Liverpool in 2009 but made just 28 first-team appearances having spent the last two seasons on loan in his homeland.

Everyone at the club would like to wish Alberto all the best for the future.
От официалния сайт

stefchobg
03.08.2012 17:01

Заради 700 мач на Карегър е има ли смисал да седи на скамейката напразно.. ?. Все пак Карегър трябваше да си изиграе мача.Няма смисъл да ходи в Сити при положение ,че е от 6 години в Пуул и не е искал да се махне ?. Скандинавците са луялни към клубовете си спомняте ли си Сами Хупия ?

Gerrard951
03.08.2012 13:35

Няма логично обяснение Ливърпул да не иска най-добрия си защитник! Тва са глупости, Агер е велик (bow)

dadeds
03.08.2012 12:58

Не знам само защо навсякъде се пропуска това, че агента на Агер е казал, че той е щастлив в Ливърпул?

scouser_pool
03.08.2012 11:53

Само слухове са , то даже като прочетеш статията виждаш , че си противоречи със заглавието- "агентът ми не е подавал молба за напускане" , а преди няма и месец Агър беше дал интервю , че ако му предложат нов договор веднага ще преподпише и се надява да остане ..странно е само , ако наистина не е бил контузен защо не беше в групата , може би още не е в оптимална като го знаем колко е чуплив , не знам той от 2,3 седмици тренира , сигурно Роджърс е искал да отдаде респект на Карагър за 700те мача , за това и го направи капитан!

fhh
03.08.2012 15:12

Може би му дава почивка за да е готов на 100 % за старта,така си мисля аз а и тия не бяха кой знае къв съперник та да пуска всички на ред!