Киево взима Божинов под наем

09:05
Киево взима Божинов под наем
"Летящите магаренца" от " Киево" обявиха, че е напълно реално да привлекат българския национал Валери Божинов. Изказването за реалния интерес към родния нападател направи спортният директор на тима от Верона Джовани Сартори. Но той уточни, че "Киево" не може да си позволи да плати исканата от "Спортинг" (Лисабон) трансферна сума, а ще иска Валери под наем.

"Търсим възможност да подсилим състава си. За нас е важно да вземем футболисти, които имат качествата да помогнат на отбора за едно по-добро класиране, а Божинов е именно такъв играч. "Киево" не може да си позволи да плати 5 или 6 милиона евро на "Спортинг" за българския нападател. Ще се опитаме да го вземем под наем. Това е въпрос на продължителни и тежки преговори, но трябва да бъдем търпеливи", заяви Джовани Сартори пред Tuttocalciatori.

"Имаме няколко набелязани футболисти и след няколко дни ще видим кои от тях ще дойдат при нас", добави Сартори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gQg
03.08.2012 14:18

Стига сте го давали с Армейската фланелка!!!!

Joropaev
03.08.2012 13:45

*confused* Какво ли имат предвид под "тежки преговори", божинката нали каза, че само някой д го поискал под наем и от спортинг щяли да го пуснат веднага *lol* .
А за подсилването на отбора със сигурност, ако имат обичай да ходят по дискотеки и кръчми е много добро попълнение *lol*

night_wolf1984
03.08.2012 11:42

5-6 милиона за това дърво,са си направо хвърлени пари на вятъра*stop*

tishkata
03.08.2012 11:31

Ами три тази игра ........и в Светкавица няма да се наложи