Моуриньо уверен, че ще победи Ювентус

15:17
Моуриньо уверен, че ще победи Ювентус
Старши треньорът на италианския гранд Интер Жозе Моуриньо е уверен, че неговия тим ще успее да надиграе Ювентус в предстоящото през уикенда дерби на върха в Серия "А".

"Ще излезем на терена с единствената мисъл за победа. Това е мач, който всички очакват с огромно нетърпение, особено нашите фенове. Този мач е срещу прекия съперник за титлата", коментира португалският специалист.

В срещата от 32-я кръг на италианския шампионат, която ще се играе в Торино, миланския гранд може да сложи точка на спора в борбата за титлата в Калчото. Ако завоюва победата Интер ще е пред "Старата госпожа" с 13 точки и на практика ще реши титлата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
13.04.2009 19:33

Аз бих казъл защо ,не?! Вижда се ,че Ювентус като ,че ли изгубиха апетита си към калчото, Интер вече умуват върхо селекция и все повече използват времето ,за да използват по- често по- пренебрегваните играчи през сезона ,за да разберът дали някой от нарочените за напускане би могло все пак да бъде полезен в крайна сметка. Такива дербита са абсолютно непредвидими заради заряда си ,но според мен най- логичният изход би бил Х!