Адриано надмогва депресията с бира и жени

14:57
Адриано надмогва депресията с бира и жени
Бившият футболист на Интер Адриано, който през миналата седмица обяви, че прекратява кариерата си на 27 годишна възраст, е надмогвал депресията си с много бира и в компанията на пищни девойки, разкрива бразилското списание "Исто".

Адриано сподели по-рано пред медиите, че трудно надмогва раздялата с бившата си приятелка и поради това е изгубил страстта си към футболната игра, и не може да се върне в Италия, за да продължи кариерата си в Интер.

Медиите в Бразилия обаче разкриха, че по времето, когато Адри е бил в неизвестност за неговия Интер, играчът е бил в северната част на Рио Де Жанейро, където всъщност е роден и отгледан.

Адриано бил отседнал в имението на чичо си, но през по-голямата част от времето си той обикалял баровете в околността в компанията на няколко весели госпожици и неизменната чаша бира в ръка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
13.04.2009 20:30

О Боже, бедничкият! Бил преживял лична трагедия ( изразяваща се в това,че в следствие на безбройните му запои с разни никаквици приятелката му го е напуснала) и сега целия свят трябва да му съчувстваме. За мен е поредната цветнокожа издънка, с "голям" потенциал. Ако ще се отказва да се откаже и толкова. Ами да се държи като мъж да му се невиди. Не забравяйте момчета,че професионалния футбол не е концерт по желание. Той има договор с отбора си. Ти утре няма ли да отидеш на работа защото си скъсал с приятелката си? Айде стига глупости..

Kura_na_qnko
13.04.2009 19:46

А какъв трябва да е ... Като Кристиано Роналдо ли ?! *sick* Аи да не ви обяснявам какъв е Роналдо да не си докарам бан . Човека е преживял лична трагедия и му е тежко . Вие веднага почвате да плюете ...... Баси *stop*

rokera_henry
13.04.2009 19:28

То в този случай доста от звездите не струват *wink* ,а и говорим за качества на футболист ,а не на манталитет и морал извън терена

idol_bg
13.04.2009 18:28

Хе хе хе...че само той ли е мъж на тоя свят бе.Или само той играе футбол.Футболист който е показал класа някога си....за един сезон не значи че е голям играч.Да си уважаван футболист,не е само да показваш игра на терена,ами да покажеш и извън него че струваш нещо.Още повече ако си и светска личност...както в случая.

rokera_henry
13.04.2009 18:09

Че за мен Адриано е един от най-добрите нападатели в света!(или по скоро беше) *smile* Когато бележеше зад границата на наказателното с топовните си шутове и когато радваше пуликата с хубавата си игра никой не го плюеше,а сега човека просто се е издънил заради някаква си ,а всички знаем жените какво могат да направят с един мъж.. *wink* Така ,че аз не го виня,лошото е ,че имаше голям талант това момче ,но.. СЛучват се и такива неща.. Съчувствам му, познато ми е..

idol_bg
13.04.2009 17:59

За какво изобщо си пълнят страниците с тоя анти-футболист.Като че ли футбола свършва с отказването му.Той е на принципа...."много взе да ми пречи футбола на пиенето".И на всичкото отгоре е лош пример за младите които тепърва прохождат в играта.Медиите да го остават да си порка и да пишат за по съществени неща около играта.

HE3AK0HEH
13.04.2009 16:06

Е, напълно нормално. Всеки нормален човек, който е депресиран ще се напие като животно и ще тръгне по к**ви... *joking*

wba
13.04.2009 15:26

Жалко за тоя добър футболист,но си мисля че рано или късно пак ще се върне в игра

hooli
13.04.2009 15:03

Той иска да спира с футбола *sick*