Левски спечели с 1:0 в Сливница

21:23
Левски спечели с 1:0 в Сливница
Левски победи третодивизионния Сливнишки герой с 1:0 като гост в контролна среща. Дебют за сините направи привлечения от Берое защитник Димитър Везалов. Той започна в титулярния състав като партньор на Сюлейман Диаутен в центъра на отбраната, а иначе треньорът Илиан Илиев даде шанс за изява на голяма част от юношите.

Левски имаше превъзходство през цялата среща, но единственото попадение падна в 63-ата минута след точен удар на резервата Станислав Ангелов от границата на наказателното поле. Друга резерва - Базил Де Карвальо - направи невероятен пропуск, след като отблизо стреля в тялото на вратаря Мартин Минев след извеждащо подаване на Александър Башлиев. Сините направиха още няколко пропуска и не успяха да запишат по-изразителна победа.

Съставът на Левски: Василев, Башлиев, Диамутен, Везалов, Старокин, Вутов, Прохазка, Марсиньо, Райков, Тонев, Жоао Силва (Хубчев, Мюлдер, Карвальо, Орачев, Стивън Петков, Станислав Ангелов, Добревски) 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

John_Jameson
02.08.2012 14:52

Браво ! Добри сме ! Направо ги изкъртваме ! *lol* ........................................

Strraxo
01.08.2012 21:26

Фен сам на Левски ама да бием с гол на Пелето с мининалното 1;0 трябва да си повече от сакат ние нападатели нямаме ли пълни смешници !!

Jurka5
02.08.2012 10:29

То се и видя с/у сараево! Не е само до нападателите,няма кой и пас да има даде. Някакви аматьорчета не могат да бъдат победени,ние искаме европоходи,титли и т.н..