Даниеле Лойд направи хеттрик на Тотнъм

14:13
Даниеле Лойд направи хеттрик на Тотнъм
Апетитната Даниеле Лойд осъществи своеобразен хеттрик с бивши и настоящи играчи на Тотнъм, пише британското издание "Дейли Мейл".

Лойд, която е известна с ослепителните си голи фотосесии, имаше връзка с една от легендите на "шпорите" Теди Шерингам, а след него в кревата на красавицата започна да "тренира" друг нападател на лондончани Джърмейн Дефоу.

В събота вечер Даниеле завърши своя хеттрик, след като бе уловена от папараците да обикаля лондонските барове и казина под ръка с младия халф Джейми О'Хара, който не игра по време на победата на Тотнъм с 1:0 над Уест Хям по рано през деня.

Лойд и О'Хара не се свеняха да интимничат пред фотообективите и по този начин те разкрива своята връзка. Звездната двойка излязла от едно от централните лондонски казина към един през нощта и после се отправили към имението на О'Хара.

Даниеле Лойд за пореден път показа, че футболистите са и слабост, тъй като през леглото на красавицата са минавали освен Дефоу и Шерингам, играчи като Арманд Траоре и Маркъс Бент.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo17
13.04.2009 15:00

Тая ако ми падне такъв хаттрик ще и направя че ще и държи влага много дълго време *joking*