Фенербахче – Васлуй, загубен

23:51
Фенербахче – Васлуй, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 16 познати от общо 30 мача - 53.3 % успеваемост

Залог на деня за 01.08.2012 г.:



В тази двойка в квалификациите за Шампионска лига фаворитът е напълно ясен и при нормално стечение на обстоятелствата Фенербахче не би трябвало да има проблеми да елиминира съперника си. Васлуй освен, че е част от по-слабо първенство от турското, беше напуснат и от трима свои ключови играчи точно преди началото на сезона. Топстрелецът Уеслей, бразилският плеймейкър Адайлтон и Пап вече не са част от селекцията. Това няма как да не се отрази не играта на гостите, защото техният подход в повечето срещи се изграждаше именно върху най-силните качества на тези играчи. Като предимство за гостите тук определено може да се отбележи фактът, че румънското първенство вече започна и Васлуй изигра две официални срещи, като спечели домакинската си и завърши наравно във визитата си. Гостите привлякоха доста млади млади играчи и по-скоро резултатите от селекцията ще могат да се видят сега евентуално в края на местното първенство. Отсъствието на основните играчи, спомогнали за класирането на Васлуй в тази надпревара, няма как да не повлияе в негативен план и на целия отбор. Липсата на увереност в останалите играчи на румънците се забеляза още в първото им по-тежко гостуване в първенството на Рапид Букурещ, където Васлуй леко допусна две попадения в своята мрежа. Днешният съперник ще бъде доста по-силен и амбициран и е малка вероятността да пропусне възможността да порази мрежата на Васлуй и защо не да се опита да си осигури по-комфортен аванс преди срещата реванш. Фенербаче привлече играчи, с които ще бъде просто престъпление, ако отборът не се пребори дори за участие в груповата фаза на надпреварата. Муса Сол от Лил, Дирк Кайт, Мехмет Топал от Валенсия и Коркмаз са играчи способни да играят на високо международно ниво. Фенербахче беше напуснат от един от основните си халфове Емре Белозоглу и от титулярния си ляв защитник Циглер, но при настоящата селекция и игрови потенциал това не би трябвало да е проблем за треньора да излъчи техни заместници. Топал определено може да се окаже, дори по-добра опция в дефанзивен план. Фенерите са прочути с безкомпромисните си действия на техния стадион, а и след скандалите, в които те бяха забъркани, касаещи уговарянето на мачове и неприятните ситуации споходили техния президент, очаквам от жълто-сините да напомнят на цяла Европа за силните си домакински игри. Евентуален международен старт с победа за турския гранд вкъщи ще позволи на клуба да възвърне и част от накърнения си авторитет. Фенербахче е един от най-силните тимове на Балканския полуостров, като той изгради това си реномето с победи в подобни домакински срещи и очаквам и сега да направи това.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.50

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
02.08.2012 00:04

Е, дърво, дърво да го е.а. Фанах Селтик и евреите, Фенерите- курец.За мен голяма изненада е това.

bunela
01.08.2012 23:44

ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

mistral
01.08.2012 18:50

Въпросът не е дали се заимства отнякъде, а това, че ако се следват прогнозите няма да се стигне до никъде. Или по-точно ще се стигне до устойчиво изтъняване на портфейла. За изминалия месец въпреки, че познатите са повече от непознатите ROI отново е отрицателно - минус 1%. Това при положение, че пресметнах всичко за 5мин в Ексел и използвах коефициентите, които са си дадени тук. Ако бях потърсил реалните, минусът съм сигурен, че щеше да е по-голям, но не ми се занимаваше повече. По важно е, че стратегията за игра срещу прогнозите би могла да е успешна. Ще обясня по-нататък по какъв начин може да се изпълни това.
За днес ще играя срещу Хондурас, срещу Загреб и хендикап на Андерлехт. Шльонск също изглежда хубава единица, но ще го пропусна.

herakov
01.08.2012 14:45

До коментар [@comment 1134626] от [@user winner_1984]:

В споменатия от вас сайт изсипват по 10 прогнози на ден. Струва ми се напълно логично някои от тях да съвпадат.
Освен това, ако си направите труда да проверите написани текстове, ще установите на колко по-ниско ниво е онзи в споменатия от вас сайт.

devic
01.08.2012 14:09

тука е по-логично на хендикап да се пробва. иначе коефицента не си струва. другите за мен са бате-дебрецен 1, молде-базел 2 и шериф-динамо 2

devic
02.08.2012 13:54

ко викаш? иначе няма спор-много хора глътнаха вода заради тия мангали.

beliqbalet
01.08.2012 17:36

забрави да станат тия мачове ; )) другия хубав мач за мен е Шльонцк Вроцлав-Хелзинборг 1

Bvb5
01.08.2012 15:16

Динамо няма да бие в Молдова защото са прекалено слаби като гост.

Vikingit
01.08.2012 13:24

До коментар [@comment 1134626] от [@user winner_1984]:

Тъй ли прави наш Сотирис?