Динамо Киев– Фейенорд, спечелен

15:38
Динамо Киев– Фейенорд, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 15 познати от общо 29 мача - 51.7 % успеваемост

Залог на деня за 31.07.2012 г.:



Този сезон може да се окаже точно сезонът на Динамо Киев, както в Европа, така и във вътрешното първенство. Отборът оставаше подгласник за шампионската титла на Шахтьор Донецк в последните три сезона, но сега бяха взети необходимите мерки за промяна на това незадоволително класиране. В селекцията на украинския гранд бяха привлечени доста известни и доказани играчи, като португалският национален халф Мигел Велосо и хърватският му колега Нико Кранчар. Тимът стартира сезона с три поредни победи и загатна за постоянство и решителност в действията си вкъщи. Динамо има страхотни традиции и богат опит и в континенталните турнири и особено в Шампионската лига, а днешният му съперник в последните години тотално е лишен от участие в нея. Фейенорд направи страхотен изминал сезон и по-точно силната заключителна част на кампанията му осигури участие в квалификациите за най-комерсиалния европейски футболен турнир. Този сезон селекцията на Куман претърпя доста промени и то все от негативен характер. Отборът беше напуснат от титулярния си капитан Рон Влаар, както и от головата си машина Гуйдети, който се подвизаваше в отбора под наем. Останалите напуснали състезатели също бях част от основния състав. Баккал, Ел Ахмади и Вормер бяха ядрото на Фейенорд в изминалия сезон, но сега те ще бъдат заместени от доста по-млади и крайно неопитни играчи. Единственият коз на холандците в тази битка са треньорските качества и способности на техният треньор Куман. Той е доказал, че може с малък ресурс и ограничени възможности да постига завидни резултати. Динамо е тимът, който се намира във по-добра форма от двата, предвид по-голямото количество изиграни срещи от началото на сезона. Домакинският тим е далеч по-рутиниран и обигран и предимството му преди тази среща изглежда доста солидно във всяко едно отношение. Предвид, че има и реванш на холандска територия, украинският отбор е длъжен да вземе преднина, а и съперникът от селекционна гледна точка доста изостава в този своеобразен дуел. Отпадане на Динамо още в квалификациите може да доведе и до някои финансови рестрикции в клуба, предвид сериозните инвестиции направени преди началото на кампанията. Поне в първата среща и то на собственият си стадион, Динамо е длъжен да вземе преднина и да се опита да даде сериозна заявка за продължаване напред в турнира.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
31.07.2012 22:14

Лека вечер, и не ми се прави на интересен с тия глупави минуси. Напиши си мнението както аз съм си написал моето.

Vikingit
31.07.2012 22:04

Хаха, е как става тоя номер- Зарко от колко профила гласуваш, бе братчед?? Възрастен човек се излага *joking**joking*

Vikingit
31.07.2012 22:03

Гърците поведоха, аз ги играх плюс 1.5 гола в крайна сметка. Щракайте си минуси и се радвайте, деца

Vikingit
31.07.2012 21:55

Зарко, стига си давал минуси, Забавник такъв!

Vikingit
31.07.2012 21:32

Сотиров, съдбата днес е с теб, но написаното от мен смятам, че си остава вярно! Глупака си вкара автогол. Живи и здрави!

Vikingit
31.07.2012 21:11

Оп, 0-1 *joking**joking*Задължително прочети коментарите Сотиров

Vikingit
31.07.2012 21:02

Сотиров мача не знам как ще завърши, но прочети това, което ти казвам. Смей се, ако искаш. Ти си слаб в прогнозирането на мачове от Евротурнирите. Има едни тенденции, които са се оформяли през годините и ти не си се запознал отблизо с тях. Гледаш само последните мачове, които често нищо не значат. Не казваш например за коренно различните стилове на двата отбора. Не отчиташ, че холандците са много по-технични и с една бърза контра могат да вземат мача. Колегата Мистрал казва изключително вярно за школата, а Динамо от години не са нещо особено.Стана мн дълго. Сотирис, ЕВала за прогнозата ъндър на Тромсъо- концентрирай се там, където ти е силата! И продължавай да ни радваш!

Vikingit
31.07.2012 20:42

Мача се развива според очакванията ми- Фейенорд ще вземе добър резултат преди реванша. Двойката на Панатинайкос? Аз мисля че, ще стане, но и нея не съм играл.

Vikingit
31.07.2012 15:52

1.55 е Сотирис. Холандците са много опасни.Аз няма да играя този мач. Не е баш класическата единица според мен. Фенерите и Селтик ще пробвам- скромно. За Лига Европа ще играя дебело, там ми харесват мачовете.

mistral
31.07.2012 17:26

+1 Разбира се, голяма е вероятността да стане, но е много нисък коефифициентът за риска. Всички предпоставки за издънка са налице - падащ коефициент, масов бет, огромни очаквания към Динамо. Те пък, въпреки трите си победи в първенството, не ме убедиха, че вече имат класата за да бият безпроблемно. Имаше победа в 90+, имаше мъки вкъщи с новак в лигата . . . Сега освен всичко играят с холандци и не срещу кой да е, а Фейенорд. Може да са млади футболисти, но имат ШКОЛА. Ще го гледам с интерес, без да го играя.