Ривалдо блести с хеттрик (видео)

12:06


Ривалдо блести с хеттрик (видео)
Неостаряващата легенда на футбола Ривалдо, който продължава активната си състезателна кариера в Ангола, реализира хеттрик при убедителната домакинска победа на своя тим Кабускорп Паланка срещу Онсе Бравос в мач от 19-ия кръг на местния шампионат Гирабола.

40-годишният бразилец, въпреки напредналата си състезателна възраст, за пореден път доказа, че все още не е загубил класата си.

Бившият футболист на Барселона и Милан с лекота матира отбраната на Онсе Бравос и отбеляза изключително красиви попадения, благодарение на които Кабускорп Паланка съхрани големите си шансове за челните места в подреждането на анголската надпревара.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LMessi_Barca
31.07.2012 14:17

Браво Ривалдо!!! Ти доказваш, че колкото и възрастен да е един човек той може да направи всичко, което иска. Ти си жива легенда!!!*cup*

MeToDueB
31.07.2012 13:36

Ривалдо в Ангола .. интересно, вярно че от клипа който виждаме терените не са на по-високо ниво от наще, но щом Ривалдо е в Ангола .. е показателно, че са пред нас и те, но не само те .. а всички. Там в Африка доста наливат някои английски грандове, но има и резултат.

stenkata
31.07.2012 13:17

РИВАЛДО Е ВЕЛИК НА 40 ГОДИНИ ИГРАЕ И СЕ РАДВА НА ФУТБОЛА НЕ ЗНАМ КАК ДА ГО ОПИША...*confused*