Лудогорец реди контрола с Евертън, На "Герена" хващат метлата като в ЦСКА

08:54
Лудогорец реди контрола с Евертън, На "Герена" хващат метлата като в ЦСКА
Най-интересното от българската спортна преса днес, 31 юли:

"Тема Спорт":
ЦСКА започва нови преговори с Делев

Спас Делев е изявил желание отново да се върне в ЦСКА. Нападателят от село Ключ така и не успя да си намери отбор, след като напусна турския Мерсин. Преговорите за привличането на Спас на "Армията" започват днес или най-късно утре.

Укрепват козирката на "Българска армия"

Ремонтите на стадион "Българска армия" вървят с пълна сила. От вчера започна укрепване на козирката над Сектор "А". Това бе една от най-наложителните промени по съоръжението, тъй като тя е строена отдавна и съществува риск да се срути.

Иво Иванов слага железния анцуг

Защитникът на Левски Иво Иванов скоро едва ли ще помирише терен в официален мач. Треньорът на сините Илиан Илиев е разочарован от колебливите изяви на бранителя и смята поне за момента да го закотви твърдо на резервната скамейка.

Петима в Левски с травми

Петима от играчите на Левски все още не са възстановени от получени контузии. Това са Кристовао да Силва Рамос, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Христо Йовов и Ромен Ели, които се възстановяват по индивидуални програми.

Новият бос на Локо Пловдив: Вече преведох 1 млн. лева, това е само началото

Новият собственик на Локомотив Пловдив Веселин Марешки бе представен на феновете на тима лично от министър-председателя Бойко Борисов. "Благодаря за топлото посрещане. Дойдох тук едва след като преведох 1 милион лева в касата на клуба. Това е само началото", похвали се Марешки.

Лудогорец реди контрола с Евертън

Шампионът Лудогорец е на път да уреди две престижни контроли с подвизаващия се във Висшата лига на Англия Евертън и представителя на Чемпиъншип Блекпул. Двата спаринга ще се проведат на 1-ви и 5-ти август във Великобритания, където разградчани ще бъдат на турне.

"7 дни спорт":
Феновете на Левски моля Тонев да изгони двама

Феновете на Левски искат двама от титулярите на тима - Владимир Гаджев и Иво Иванов, да бъдат изхвърлени от клуба. Днес привържениците ще имат среща с изпълнителния директор на сините Иво Тонев и треньора Илиан Илиев в 18:00 часа.

Ботев Враца освободи Тони Здравков

Отборът на Ботев Враца вчера остана без старши треньор. След Общото събрание и встъпването в длъжност на новото италианско ръководство досегашният наставник Тони Здравков бе освободен.

"Меридиан мач":
Пак спрягат Курдов за трансфер на "Лаута"

Бившият футболист на Ботев Пловдив Атанас Курдов отново е спряган за трансфер на "Лаута". Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев усилено търси централен нападател, като таранът влиза в плановете му.

На "Герена" хващат метлата като в ЦСКА

Спортно-техническото ръководство на Левски е на път да се поддаде под натиска на феновете и вече планира сериозна чистка в отбора, подобна на тази, която направи ЦСКА след отпадането от Мура. Треньорът Илиан Илиев призна, че вече планира сериозни промени в състава.

Играчите на Левски умуват за лична охрана

Част от играчите на Левски сериозно са се разтревожили за сигурността си и умуват дали да си наемат лична охрана, която да ги пази от разбеснелите се фенове. Най-близо до този ход е защитникът Иво Иванов, който отнесе най-много псувни и критики от агитката, след отпадането на тима от ФК Сараево.

Локо София привлече млад вратар

Локомотив София привлече млад вратар. Първа тренировка с тима вчера направи 21-годишният Мартин Костадинов. Той идва от отбора на Септември Симитли, а е юноша на столичния Септември.

От Миньор се заканиха на грандовете

Феновете на Миньор Перник са много доволни от представянето на тима в предсезонната подготовка. "С тези футболисти ще мачкаме, да му мислят грандовете. Дано не стане някой фаул и да се разделим с някой от основните играчи, защото сега имаме изключително балансиран отбор, който дори е по-силен от миналата година", заявиха от фенклуба на перничани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bvb5
01.08.2012 14:51

Лудогорец е единственото свежо нещо във футбола ни.Това са контроли срещу Евертън на неговия стадион а не контроли срещу Торпедо и т.н..

Heavenhell
01.08.2012 01:54

Гонзо го изгониха с триста зора , ся и за Йовов ли трее се молим да се откаже..

sabaka
31.07.2012 10:26

иво тонев ,вън от Левски !т.батков вън от Левски !йовов вън от Левски !гаджев ,вън от Левски!гнусните и некъдърни негри вън от Левси!само с чистка ще се оправи Левски!