Монако – ФК Тур, спечелен

17:19
Монако – ФК Тур, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 14 познати от общо 28 мача - 50.0 % успеваемост

Залог на деня за 30.07.2012 г.:



Новият сезон за монегаските стартира с повече от големи надежди. Тимът е фаворитът сред фаворитите за промоция в елита на Франция този сезон. Освен, че е доста добре осигурен финансово, тимът привлече и доста класни играчи, а и ще бъде ръководен от доста именит специалист. Италианецът Клаудио Раниери ще направи дебют днес начело на новия си клуб, както и играчите привлечени по негова преценка преди началото на сезон. В клуба акостираха доста състезатели, които преди това се състезаваха е италиански клубове, като Рибас от Дженоа и един от титулярните централни защитници на Болоня изминалия сезон - Раджи. Най-голямата перла в селекцията на домакините смело може да се каже, че е играчът привлечен от Твенте - Байрами. В отбора се завърна и нападателят ветеран Вахируа. Всичко това е гаранция за доста офанзивен футбол, а и няма как да се очаква нещо по-различно от Монако, предвид че целта пред отбора е единствено и само убедителна промоция в елита. Дори изпадналият Оксер не би трябвало да е сериозен конкурент на Монако, предвид възможностите, с които разполгат сега червено-белите. Кралудио Раниери е доста спорна фигура, що се отнася до треньорските му способности, но при условията, в които е поставен, резултатите не би трябвало да са проблем за него. Монако вероятно ще превъзхожда повечето тимове в таблицата, а домакинските му срещи ще бъдат доста лесни за предвиждане. Проблеми могат да възникнат, само ако Раниери се опита да наложи своите виждания до най-малките детайли и ограничи свободата на играчите на терена до нищожни граници. ФК Тур беше типичен средняк изминалия сезон и сега вероятно ще се ограничи до тази си позната роля. Нито със селекцията, нито с резултатите си тимът на гостите показа, че от него може да се очаква нещо повече и вероятно днес той няма да има много поводи за радост. Тур загуби точно половината от гостуванията си изминалия сезон и сега всички предпоставки отборът да стартира сезона със загуба и то срещу най-силния тим в таблицата, са налице.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.84

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

grogar
30.07.2012 20:23

И по точно първо полувреме X краен 1