Енисей - Металург, спечелен

12:08
Енисей - Металург, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 13 познати от общо 27 мача - 48.1 % успеваемост

Залог на деня за 30.07.2012 г.:

 

Домакините тук са фаворит за промоция този сезон, но в последните два кръга забавиха темпото, като нанизаха две поредни равенства. След три кръга домакинският тим няма поражение и напълно оправдава очакванията към него. Енисей Красноярск направи повече от силна селекция за нивото в което се подвизава и поради това е смятан за един от главните заподозряни за промоция в елита. В отбора от Енисей се подвизава трима чужденци, точно колкото е и разрешената бройка на чуждестранни състезатели за тимовете от първа дивизия на Русия. В Енисей играят бивш беларуски младежки национал, настоящ титулярен нападател на молдовският национален отбор – Сегрей Алексеев и звездата в селекцията, латвийският национален халф Лайзанс. Латвийският национал направи сериозна кариера по терените на своята родина като игра и в Полша и дори участва с националния отбор на Латвия на голям международен форум. Гостите от Металург Новокузнецк са новаци в тази дивизия и доста трудно свикват с обстановката, като загубиха единственото си гостуване до тук през сезона. Днес те отиват на визита на един значително по-силен и амбициозен тим, който ще бъде подкрепен и от силата на домакинският фактор и всичко това почти обрича Металург във второто му гостуване. Тази среща се оказва отлично начало на днешния тиража, въпреки че основният набор от срещи за деня са в по-късните часове.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.81

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация