Берлускони провалил трансфера на Берба в Милан, досвидяли му се ?2 млн

10:29
Берлускони провалил трансфера на Берба в Милан, досвидяли му се ?2 млн
Спор за 2 милиона евро трансферна сума е провалил преди няколко седмици сигурния трансфер на Димитър Бербатов в Милан. Манчестър Юнайтед са пожелали от боса Силвио Берлускони за 31-годишния нападател 7 милиона евро, но бившият италиански премиер не склонил да даде повече от пет.

Така отказалият се от националния отбор голаджия най-вероятно ще отиде в турския гранд Галатасарай. Според местната преса тимът от Истанбул ще плати 5 милиона паунда (6,4 милиона евро) за правата на Бербо.

Вестник "Фанатик" твърди, че едно последно обаждане дели двете страни от сделка. Тя се очаква да стане факт през следващите дни, като трансферът бил над 90% сигурен.
Единственото разногласие между Бербатов и шефовете на Галатасарай е за продължителността на контракта. Българинът и агентът му Емил Данчев са настоявали за четиригодишен договор.

В крайна сметка от истанбулския гранд са предложили 2+1 години на нападателя. След последните разговори футболистът склонил на тази оферта. Годишната заплата на българската звезда ще бъде 4 милиона евро. Отделно били предвидени бонуси за спечелване на купи и брой голове.

В Турция са убедени, че ако Бербатов се озове край Босфора, истанбулският гранд ще сформира истински "дрийм тийм".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
30.07.2012 14:39

Хич да не е Берлускони си направи добри пари от трансфери,а в същото време се пинизи за 2млн..явно не знае,кого изпуска*cool*

Juventus_tifoz
30.07.2012 11:51

Нашия Бербо като толкова иска да играе в Милан и става въпрос за два милиона, то нека той да ги плати. И без това тази сума е напълно по възможностите му. Ама като е алчен да ходи в Турция!

gos13
03.08.2012 20:03

Бербатов никъде няма да ходи. Ще дои САФ още една година с високата си заплата. И това ще е косвено неговото отмъщение. Това мнение го прочетох някъде из английските сайтове, а САФ не можел да намери начин да го изгони, Митко се съгласявал с всичко. *joking* Защо да си плаща трансфера?

Juventus_tifoz
30.07.2012 16:11

Да, сериозен съм. Когато Фабио Гросо пристигна в Ювентус, за него искаха 3 милиона, но Юве даваше 2. Гросо си плати разликата. За коментар 2 - Берлускони да кажеш, че е скромен е все едно аз да съм летял до Слънцето. Естествено, че има пари, но клуба има и много дългове, а въпроса е друг че той не иска да ги покрива от джоба си.

MethodmanBG
30.07.2012 15:21

няма да е за пръв път на бълргарски играч да си плати трансферната сума Х.Стойчков плати 4 млн да премине в Барселона преди години

scouser_pool
30.07.2012 13:26

Пхаха , сериозен ли си?*lol* Иначе , по темата искаше ми се Бербо да отиде в Италия,Испания или Германия , но той си избира , поне ще го гледаме в групите на ШЛ!Дано се падне с Ман Юнайтед!

posittive
30.07.2012 13:16

Той ги има тези пари, а боса на Милан няма ли ги мисля, че той е беден - държи цяла Италия и един отбор Милан, скромен е човека. Нямат пари продадоха Ибра за 40 мил евро. Ако от Милан толкова много са го искали тези 2 мил евро нямаше да им бъдат проблем. Много умен коментар, преди да напишеш нещо помисли какво ще пишеш!