Барса отправя оферта за Неймар след Олимпиадата

18:04
Барса отправя оферта за Неймар след Олимпиадата
Изказване на вицепрезидента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е на път да постави началото на вълна от предположения за бъдещето на бразилската суперзвезда на Сантос Сао Пауло Неймар.

След вчерашната победа над Ража Казабланка с 8:0, Бартомеу намекна, че Барса може да се опита да привлече Неймар след края на Олимпиадата. Феновете на каталунския тим без съмнение ще чакат с огромно нетърпение края на футболния турнир в Лондон, за да се види какво ще се случи с бразилския феномен. Бартомеу в същото време призна, че Неймар се явява футболист на Сантос и има договор с този клуб до 2014. Рано или късно обаче, ще дойде време нападателят да заиграе в Европа и Барселона ще направи всичко възможно да го доведе на "Камп Ноу", увери Бартомеу.

Барса все още не е направила сериозен трансфер през лятото, с изключение на привличането на защитника Жорди Алба.

Изказването на вицепрезидента на испанския гранд идва малко след това на президента на Сантос Луис Алваро Рибейро. Наскоро той каза, че Неймар ще остане в Бразилия още поне година, но още сега би изслушал предложенията на всички клубове от Европа, които се интересуват от Неймар.

"Не е проста работата. Реал Мадрид, Барселона, Ювентус, Челси и Пари Сен Жермен също го искат", отбеляза Рибейро.

Неймар вкара гол и асистира за друг при победата над Египет с 3:2 в четвъртък, но отнесе сериозни критики за това, че прояви егоизъм в няколко ситуации. Днес Селесао играе с Беларус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Heavenhell
30.07.2012 03:16

Доскоро бях скептично настроен за играта на тва момче , ама му изгледах последните изяви и ще съм адски щастлив , ако Барселона го привлече.

martinchoooyyy
29.07.2012 19:52

Таланта му е безпорен , малко му е трудно да носи на гърба си Сантош , но там като гледам се развива добре . Според мен януари или другия сезон ако продължи да впечетлява с играта си ще бъде привлечен от някой елитен тим , за да се доказва и там . Наистина ще е интересно да се види Неймар във Висшата Лига , Ла Лига или някоя друга .

dzhalev_71
29.07.2012 18:45

Покрай тоя циркаджия се вдигна толкова много щум, че на заден план останаха другите не по-малко качестени бразилски таланти като Дамиао, Оскар и останалите. Не виждам с какво е по добър от тях. Напрвил 2 сносни финта и:
- О, Боже!!! Това е новия Пеле.
Аман от дебилщини по тоя свят. Радвам се, че поне ние не го искаме този циркаджия.

John_Jameson
30.07.2012 14:25

Пич и аз харесвам много Арсенал, ама дори и те да го искаха, не мисля че той щеше да избере точно тях, а пък и Арсенал нямат толкова много пари за него ... *smile* А относно тази статия, мисля си че Неймар ще заиграе в Европа след 1 или най - много два сезона, а иначе дори и още сега да дойде в Барселона, ще се радвам, но се съмнявам това да стане през лятото на тази година ! *tongue*

Livepool_fan
29.07.2012 18:59

За Сантош наистина прекалява с финтовете и номерата, но за Бразилия поне аз виждам отборна игра от него. Нормално е и да си "поиграе" малко един на един, но като цяло го прави доста по-рядко, отколкото в бразилското първенство. Поне според мен той беше най-добрият играч в мача с Беларус, а каква комбинация за третия гол направиха с Оскар - красота.