Руският на Билич подлуди Москва (видео)

16:33
Руският на Билич подлуди Москва (видео)
Вчера отборът на Локомотив Москва спечели домакинството си на Криля Советов с 2:0 в мач от 2-ия кръг на руската Премиер лига. Точни за железничарите бяха нападателите Роман Павлюченко и Фелипе Кайседо. Така червено-зелените събраха в актива си 6 точки и поделиха първото място в моментното подреждане с шампионите от Зенит.

След победата над тима от Самара наставникът на московчани Славен Билич застана пред микрофона на един от репортерите, за да сподели впечатленията си от мача. Младият специалист обаче реши да не се възползва от услугите на своя преводач и за по-доброто протичане на диалога се наложи да говори на руски език.

Разговорът между двамата очаквано не премина по мед и масло, като на моменти помощникът на Билич трябваше да се намеси, за да му окаже помощ. Забавното видео веднага стана хит в руската столица.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ppetrof
30.07.2012 12:19

Може да не му е правилно произношението и да вкарва малко хърватски,но е много по-добре от бате Ицо([@link http://www.youtube.com/watch?v=sSbQ-S4_BsI)и] като се затруднява човека иска помощ

slynchice
30.07.2012 10:17

За начало много добре се представи човека с езика.Я се погледнете колко от вас могат да свържат едно изречение на руски и то пред камера?!...*corner*

Shmarkyy
29.07.2012 20:26

И друго тайм уи играли отлично, харашо ;д
Я сам доволен бее, яя ххммм можем ;д
Правда ? нененененене *lol**lol**lol*