Локо София допусна загуба в контрола с Ирони Рамат Хашарон

15:36
Локо София допусна загуба в контрола с Ирони Рамат Хашарон
Локомотив София загуби с 1:3 от израелския първодивизионен тим Ирони Рамат Хашарон в контролна среща, която се игра в квартал Надежда. Попадението за столичани бе дело на Димитър Телкийски.

Наставникът на железничарите Антон Велков даде шанс за изява на нападателя Самба Жувенир, който е на проби. Участие за Локомотив записа и защитникът Александър Дюлгеров, на който от щаба на ЦСКА се опитват да му намерят отбор. През миналата година той игра под наем в Монтана, откъдето не му предложиха нов договор. В тима на червено-черните се върна и халфът Васил Велев, след като не издържа пробите в израелския втородивизионен тим Макаби Явне, който е на лагер в Тетевен.

Столичани започнаха силно двубоя и в 14-ата минута закономерно откриха резултата с попадение на Телкийски, който се разписа след подаване на капитана Кристиян Добрев. Халфът, известен с прякора Мечо, пое топката около точката за изпълнение на дузпа и с левия крак прокара коженото кълбо между краката на вратаря Лейбовиц. До края на първото полувреме домакините създадоха още една голова възможност, но Атанас Борносузов прати топката над горната греда. Осем минути след началото на второто полувреме бившият нападател на Черноморец и Черно море Адриан Фернандес с левия крак от въздуха не остави шанс на вратаря Валентин Галев. В 55-ата минута юношата на клуба Александър Манолов тресна гредата над израелския вратар от 20 метра, а в ответната атака при нов далечен удар гостите от Рамат Хашарон излязоха напред в резултата. В 64-ата минута израелците стигнаха до 3:1 след атака през центъра, в която и двамата централни защитници на Локомотив София бяха надбягани.

Състав на Локомотив София: Валентин Галев, Йордан Върбанов, Александър Бранеков, Костадин Велков, Кристиян Добрев, Мартин Димитров, Атанас Борносузов, Даниел Пеев, Александър Манолов, Димитър Телкийски, Антонио Павлов (Илиян Гаров, Александър Дюлгеров, Светослав Петров, Васил Велев, Младен Стоев, Димитър Илиев, Георг Василев, Павел Петков, Самба Жувенир).


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация