Мораеш: Скоро ще кажа кой е виновен в ЦСКА

09:27
Мораеш: Скоро ще кажа кой е виновен в ЦСКА
Бившият вече футболист на ЦСКА Жуниор Мораеш отново показа, че червеният му клуб е на сърцето. Бразилецът за разлика от бившия си тим продължава участието си в Лига Европа, след като вкара два гола за навия си отбор Металург Донецк, а украинците отстраниха черногорския Челик.

Бразилският нападател следи случващото се в ЦСКА и изрази съжалението си за отпадането на отбора и сподели, че за случващото се си има причина, която скоро ще сподели.

В своя "Туитър", цитиран от "Меридиан мач", любимецът на Сектор "Г" написа: "Много съм тъжен за тази ситуация в ЦСКА, но тя си има причина и ще я кажа в близко бъдеще - може би в понеделник."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
28.07.2012 15:47

И да кажеш и да не кажеш всички знаем , че управниците са виновни. Само Стойчака мисли доброто на ЦСКА.....другото псевдо футболисти са там не за да играят за червения цвят , ами за да взимат лесно изкарани парички е това си е.

red_gendo
28.07.2012 17:02

Всички фенове на ЦСКА мислим за отбора и се надяваме на успехи. Това обаче за мен означава че когато обичаш отбора то трябва да си с него и при загуба. Само че загубите станаха много. Затова не мисля че проблема е в играчите. Не може всички да не стават а като идат в друг отбор да продължават да играят добре и да се класират напред в силни турнири като лига Европа. Затова за мен причината в управлението на клуба и основно в Стойчо Младенов- не може да ги мотивира тези играчи, не може да се държи с тях като играчи на селски отбори и и да им напомня че за нищо не стават всеки път. А неадекватните му тактики ни косваха титлата, само че тогава той пак обвини играчите и не се видя , че винаги като е начело на ЦСКА ние сме зле. Затова очаквам играчите с ръка на сърцето да кажат - кой е причината те да не дават всичко от себе си - заплати ли, делене на чужденци и Българи ли, Треньорът ли , Ръководството ли, публика ако щетете. Но основното което предстои да кажат е , че Стойчо Младенов не е треньорът за този Клуб. Основно се видя обаче че всички БГ отбори са по зле и от аматьорски клубове. Слабо първенство, уредени мачове , какво ли ще кажат друго ? Защото и без думи действителноста е ясна - РЪКОВОДСТВОТО НА БФС ( българската федерация по самба) трябва моментално да се разпусне - щом се наливат толкова пари във футбола, то тогава причината е че рибата се вмирисва от главата. Боби - ВЪН ! Всички агитки на всички отбори - СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ . Къде са фен клубовете за да се обедининят и да свалят това смешно ръководтство на БФС ? Или ..какво всички ли са замесени ?

Franki8Lampard
28.07.2012 15:46

Защо в България винаги трябва да има някои виновен докато не спрат с това черно тото и уреждане на мачове ей така ще сме за смях в Европа ще падаме от отбори които са доста по слаби от нашите като играеш цял сезон по сценарий после в Европа трудно се получава

suchmo
28.07.2012 09:47

Невероятен футболист, ще остане завинаги в нашите сърца!

MeToDueB
28.07.2012 09:38

изключителен футболист, няма какво повече да се каже ! Те го принудиха да си тръгне, а не е по негово желание .. за да вземат пари за него и да не му плащат заплата .. ясно е и за малките деца, а това беше човек-отбор за ЦСКА, няма да го забравя, жалко че игра малко .. един Зику, един Мораес и Нелсън .. бяха страхотни, но при собствениците на ЦСКА всичко е лична изгода ..

manutd_forlife
28.07.2012 11:22

така е. Имахме много силен отбор и после го продадохме на средата на сезона, после взехме още няколко добри момчета и за жалост и тях ги продадохме... Иначе Мораеш ще направи нещо там сигурен съм има я класата