Динамо Загреб си хареса Ивайло Петев за свой следващ треньор

14:12
Динамо Загреб си хареса Ивайло Петев за свой следващ треньор
Сензационно Динамо Загреб може да ангажира за свой следващ треньор младия български специалист Ивайло Петев, научи БТА.

Петев беше съперник на Динамо във втория квалификационен кръг с българския шампион Лудогорец, като разградските орли показаха наистина впечатляващ футбол в големи периоди от двата мача.

Първата среща в Разград завърши 1:1 с изравнителен гол в последните секунди на добавеното време. В сряда пък Динамо направи драматичен обрат, с доста сериозна съдийска помощ, и в крайна сметка спечели с 3:2 с победно попадение в 8-ата минута на добавеното време.

Въпреки отпадането, в Лудогорец няма от какво да се срамуват. Добрата и бърза игра, включително контрола на топката под напрежение в големи периоди от мачовете, са впечатлили президента на Динамо Загреб Здравко Мамич и той споделил пред свои приближени в ложата на стадион "Максимир", че би искал Динамо да има такъв треньор. Още повече, че Лудогорец е абсолютен дебютант в Европа.

Факт е, че положението на сегашния наставник на хегемона в хърватския футбол Анте Чачич никак не е стабилно и вероятно при първия сериозен провал той ще се раздели с поста си. По време на втората среща по държавната телевизия на Хърватия- HRT, няколко пъти коментаторите казаха, че Чачич най-вероятно прекарва последните си часове на поста. По ирония на съдбата, тази победа в сряда вечер понамали напрежението върху него. През уикенда феновете поискаха оставката му след домакинското равенство (1:1) в първенството срещу Интер Запрешич.

По непотвърдена информация, в момента Петев е в родния си град Ловеч, тъй като отборът е в почивка за два дни и подновява занимания в събота.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bvb5
01.08.2012 15:14

Петев е най-добрия поради простата причина че разполага с невероятен състав който успя да зглоби и още в първата му година в А група ги направи шампиони.Можеха да го изгонят още когато изоставаше от ЦСКА с 8 точки но избраха да го оставят и удариха джакпода.А след това което се случи в Загреб не мисля че Петев ще иска да води този отбор.Лично мое мнение

ergeni
28.07.2012 00:05

и да давате минуси и да не давате това е положението палячовци...всичко е пари!!!

dido9718
28.07.2012 00:44

Точно в Лудогорец се прави всичко с пари но тези пари се влагат както трябва а не както Левски и цСКА палячото си ти смешник

ergeni
27.07.2012 21:32

кон без два крака да им е следващ треньор...продажници нещастни!!!след няколко мача си продайте играта за смешни пари за сметка на Лион (всички си спомняме мача 7:1)

dido9718
27.07.2012 17:29

Това в момента е най добрият БГ треньор !!!! Лично мнение ;дд

holigan4e
27.07.2012 19:09

Прав си . Което си е така , си е така *smile* Спор няма ... добър си е *smile* Ама човека е свободен и никой не му се бърка и се разбира идеално с отбора затова и са успехите. Дано тая година да покажат хубав футбол , а останалите отбори да се засрамят !

dido9718
27.07.2012 19:05

Не за мен той е най добрият заради едно качество,когато ЦСКА водиха с 7 или 9 точки (нз колко точно) той остана спокоен а не тръгна да променя тактиката и ето резултата е на лице Лудогорец направи требъл както и в дебютно участие при кошмарен съперник едва не отстрани Динамо

holigan4e
27.07.2012 18:58

според мен не е кой знае кво.... просто не му се бъркат в работата и са го оставили на спокойствие пък и отбора не взима куцо и сакато *wink* Ама в никав случай не омаловажавам постиганото !