Погнаха Гриша Ганчев и в Румъния, Янис Зику натирен от Поханг

09:05
Погнаха Гриша Ганчев и в Румъния, Янис Зику натирен от Поханг
Най-важното от българската спортна преса днес, 27 юли:

"Тема Спорт":
Пакурар подписа с ЦСКА за три години

Румънският офанзивен халф Александру Пакурар подписа вчера договор за три години с ЦСКА. Новината потвърдиха самият фuтболист и от ръководството на клуба.

Зику натирен от Поханг

Бившият голмайстор на ЦСКА Янис Зику премина под наем в корейския Гангвон ФК. Както е известно през зимата румънецът премина от ЦСКА в друг корейски тим - Поханг Стийлърс за сумата от 2.3 милиона евро.

Левски чака Георги Миланов

Левски има огромни шансове да осъществи трансфера на халфа Георги Миланов. От "Герена" имат сериозен интерес към национала на Литекс, който бе обявен за най-добър млад футболист на миналото първенство.

Иван Цветков прибира по 11 хиляди евро в Ботев Пловдив

Нападателят Иван Цветков е най-скъпоплатеният футболист на Ботев Пловдив. Благоевградчанинът взима по 11 хиляди евро на месец.

Гриша Ганчев замесен в престъпни схеми в Румъния


Осем българи, между които и ловешкият бизнесмен и собственик на ФК Литекс Гриша Ганчев, са замесени в мащабна мрежа за данъчни измами с хранителни продукти и строителни материали, която е разбита в Румъния. Международната престъпна група е извършвала вътрешнообщностни доставки, при които не е осчетоводявала всички операции и е извършвала фиктивен внос и измами в размен на 40 милиона евро годишно.

Черноморец привлича двойник на Яя Туре

Изключително интересен футболист е пред подпис с Черноморец Бургас. Става дума за идващия от френския Шатору офанзивен полузащитник Амара Бейби. Чернокожият французин има уникална прилика с халфа на Манчестър Сити Яя Туре.

► "7 дни спорт":
Две фирми поемат Локо Пловдив

Бъдещият нов собственик на Локомотив Пловдив няма да е един човек, а поне две сериозни компании. Преговорите са започнали преди два месеца, но сега нещата са се ускорили след изненадващото напускане на Коко Динев.

Черно море чака картата на бразилец


Бразилският халф Еденилсон Бергонси ще подпише договор с Черно море за три години. От клуба ще изискат жълтата му карта от Белгия, където е играл за последно в Стандарт Лиеж. Очаква се кариоката да запише дебют на старта на първенството срещу шампиона Лудогорец във Варна.

"Меридиан мач":
Официално: Йордан Милиев подписа с евреите

Защитникът Йордан Милиев подписа с израелския Апоел Рамат Ашарон. До сделката се стигна след близо двумесечна трансферна сага.

Цанко Цветанов: Титулярите са ми ясни вече

"Експериментите за избистряне на състава приключиха и вече съм наясно с титулярния състав", обяви старши-треньорът на Етър Цанко Цветанов след контролата с Нефтохимик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bundesligarcho
27.07.2012 10:27

Не значи,че като е двойник на Яя Туре е също толкова добър като него.