Стойчо побесня: Ако остана, ще режа глави

22:57
Стойчо побесня: Ако остана, ще режа глави
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов направи емоционално изказване на пресконференцията след мача срещу словенския Мура 05. Червените регистрираха най-позорното си отпадане в евротурнирите след равенство 1:1 на реванша.

Младенов за пореден път каза, че в селекцията на отбора се бъркат твърде много хора и бе категоричен, че няма да подаде оставка заради обещание да остане начело на отбора, дадено на привържениците на ЦСКА.

"Причините за отпадането ни са много. Вижте изказванията ми в последните два месеца и ще разберете защо се стигна дотук. Сега ме е срам да погледна нашата публика. Тези хора бяха най-добрият ни играч. Създадохме много положения, но е вярно, че през второто полувреме бяхме безидейни, без агресия. Собствениците на клуба са в правото си да вземат решение да ме уволнят или да ме оставят. Аз няма да подам оставка, защото дадох обещание пред нашите фенове да остана начело на отбора, каквото и да става."

"Но едно трябва да е ясно: В ЦСКА не може да продължава по този начин. Не може повече да се живурка. ЦСКА не е сиропиталище. Не може търговският директор (Георги Павлов) да казва на освободени от мен играчи, че след две седмици ще ме уволнят и ще ги върнат в отбора. Ще ви дам пример с Александър Якимов - аз го гоня, те го връщат на другия ден. Момчето не е виновно, но такива са реалностите. Продължавам да стискам зъби, но от много стискане, може да си изпочупя зъбите. Аз не бягам от отговорност за състоянието на отбора. Но днес да видяхте централен нападател? Да видяхте класа в атака? Ако ме оставят начело на ЦСКА, ще режа много глави. Не може повече да продължаваме така. Трябва да се видим със собствениците още утре и да вземем решение."

"Срамно е ЦСКА да бъде елиминиран от такъв съперник. Но този ЦСКА не е моят ЦСКА. Това не е моят състав. Селекцията трябваше да завърши на 10 април, после имаше нов краен срок, а селекцията си продължава и досега."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
27.07.2012 15:24

Toзи човек е един от малкото в България, който иска да развива ФУТБОЛ, жалко,че управлението на клуба не му дава шанс за това, ако оставят всичко на него и собствениците и ръкодствотот се подменят с по качествени,Цска ще е машина и то Благодарение на този човек. Имал съм му уважението и винаги ще го имам *smile*

jimidim
27.07.2012 01:07

Щял да реже глави...Запо4ни със собствената си..Просто си некадърен за тренер,и си го доказал не един път.Смените ти бяха траги4ни.Извади си най-добрия игра4-Кара4анаков,вместо мухата без глава-Анисе.Единственото което можеш е да се мазнеш на привържениците,за да не ревнат и те против теб..Жалък комисионер си Трой4о,от едно време още.Само за комисионни мислиш баце.

bobotir
27.07.2012 10:44

Хубаво е да има по един ид*от в форумите да ни разсмива като тебе ...

diadohadji
27.07.2012 00:12

Какво да искаме от Стойчо Младенов? Два дни преди мача бе продаден единствения голаджия на ЦСКА???!!!! Собствениците показаха,не за пръв път,че турнирите не ги интересуват!!Защо не си признаят,че не могат да издържат отбора без тези продажби и да се знае,че ЦСКА няма претенции в Европа!А и у нас!! Тази зима сигурно ръководството направи световен рекорд без аналог - в един трансферен прозорец продаде цялото си нападение!!!!И кой стана шампион - отново друг отбор.....Същото правеше и Васил Божков!! Според много източници той бе сред най-богатите в Европа....,а неговите играчи излизат на тренировка с извадени джобове??!!!Е как става това? И накрая друг отбор шампион....Явно в близката история единствения собственик,който даваше пари и сърце да сме шампиони бе Сашо Томов - най-истинският цесекар!!Ь резултата от 16 точки разлика дълго ще го сънуваме!!!