Келава: Господ ни върна за гола на Марселиньо с ръка

09:14
Келава: Господ ни върна за гола на Марселиньо с ръка
Мнения на футболисти на Динамо Загреб след драматичната победа над Лудогорец с 3:2 в втория квалификационен кръг на Шампионката лига.

Хърватите продължават напред с общ резултат 4:3 от двата мача, след като Домагой Вида реализира решаващото попадение в осмата минута на даденото от съдията продължение в реванша на "Максимир".

Иван Келава (вратар): Все още не мога да се съвзема. Сърцето ми буквално беше спряло. Господ ни върна, защото при втория гол на Лудогорец Марселиньо игра с ръка. Искам да благодаря на нашите фенове, които ни подкрепяха до края".

Домагой Вида (автор на победното попадение): "Много съм щастлив. Искам да поздравя моите съотборници и треньора. Аз вкарах, но всички допринесоха за този победа. Борихме се де последна капка кръв. Благодаря и на феновете. Поздравявам и Лудогорец. Българите са много добър отбор. След почивката се ядосах, че те постоянно бавеха времето, но все пак ние успяхме да вземем своето".

Анте Рукавина (автор на два гола): "И двата отбора искаха да се класират напред, не успяхме. Другото не ме интересува. Сега трябва да елиминираме и Шериф (съперникът в следващия кръг). Когато вкарах втория гол, знаехме, че ще падне и трети, но нервността ни се увеличаваше с всяка изминала минута заради наближаващия край. Понякога късметът е най-важен и днес той беше с нас".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
26.07.2012 09:45

Кво ви върна бе, глист, червения дето спести на маймуната Самир ли?Нарушението при гола в 1-я мач ли?Спестения червен за същия маймун във втория мач ли?Факта, че се играеше докато вкарате ли?Баси боклуците!Дано УЕФА направят нещо, че това вече не се търпи.

Bvb5
01.08.2012 14:50

Така е

levski_sf_14
26.07.2012 16:04

Платини няма да си връдне пръста... Нали им наля солиден подкуп за онова 1-7 срещу Лион... *angry* Сега има да им се отплаща още... *stop*

Vikingit
26.07.2012 13:10

Абсолютно си прав. Шибания "рефер" е взел пари, за мен няма две мнения. Платини вместо да измисля всякакви дивотии, да вземе да затегне контрола. Мафиотска работа, тотално се опорочават евротурнирите така.

stenkata
26.07.2012 09:27

съдията ви го върна да ва е*а лекетата господ обаче ще ви вземе нещо за тоя мач....