Стойчо: Ще имаме човек в атака, но няма да го обявя сега

18:55
Стойчо: Ще имаме човек в атака, но няма да го обявя сега
"Съставът е подготвен - психологически и тактически. Всички са наясно какво се иска - резултат и класиране. Настроението е добро. Надявам се след мача да сме щастливи". Това бяха първите думи на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов на пресконференцията преди утрешната среща-реванш от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа с Мура 05, която ще започне в 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

На въпрос как се чувства с група от 15 души - двама вратари и 13 полеви играчи, Стойчо Младенов отговори: "За първи път ми се случва. Но ние сме ЦСКА и трябва да се справим. Четата е малобройна, но това ще подейства мобилизиращо на футболистите и всеки ще даде най-доброто от себе си".

На въпрос на журналист как ще изглежда ЦСКА в атака след отсъствието на Килиън Шеридън, старши треньорът на ЦСКА бе лаконичен: "Ще имаме човек в атака, но няма да го обявя сега".

На въпрос на български журналист дали очаква изненади от отбора на Мура, Стойчо Младенов отговори: "Не вярвам с нещо да се изненадаме, познаваме се добре. Гледахме двата мача на Мура с Баку, играхме и един мач. Но във футбола всичко е възможно".

Запитан дали очаква сравнително малко привърженици на ЦСКА заради напрежението по оста запалянковци - собственици на клуба, Стойчо Младенов отговори: "Вярвам, че ще бъдем подкрепяни от първия до последния съдийски сигнал. Трябва да се обединим и да се подкрепя отбора".

На въпрос как се чувства в ЦСКА, бившият легендарен нападател на клуба Стойчо Младенов отговори: "Доволен съм, че работя в любимия си клуб. Аз съм един изпълнител, който трябва да тренира отбра. Надявам се някои неща да се подобрят - база, организация и т.н."

Запитан дали ще бъде продаден защитникът Иван Бандаловски, старши треньорът на ЦСКА каза: "Правото е на собствениците. Аз само мога да си дам мнението".

А на въпрос за завръщането на вратаря Райс Мболи, Стойчо Младенов каза: "Тренира с нас, има споразумение, но договор не е подписан. В лицето на Райс и на Черни ще има една добра конкуренция за вратарския пост. Надавям се с новите хора да подобрим конкуренцията и за другите постове".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация