Мамич: Ще стане страшно, ако отпаднем от Лудогорец

17:49
Мамич: Ще стане страшно, ако отпаднем от Лудогорец
"Ако отпаднем от Лудогорец, то това ще доведе до катастрофални последици за Динамо Загреб", заяви първият човек в хърватския гранд Здравко Мамич.

"Не се сещам някога да сме играли по-важен мач. Който изгуби днес, няма да има шанс за поправителен и това ще означава изгубена година. Футбол ще продължава да се играе, но наистина не знам какво ще се случи, ако отпаднем днес от Лудогорец", каза пред медиите Мамич, който е набелязан за изгонване от страна на феновете на хърватския гранд.

Скандалният президент на Динамо добави: "Ние вече доста години насам правим парите си от чужбина, тоест с участието си в Европа и продажбата на играчи. Процентът на приходи падна драстично и ако отпаднем тази вечер, то тогава при нас може да се получи истинска катастрофа".

"Нека всички да бъдем едно цяло - фенове, играчи, публика, целият хърватски народ. Нека да `надуем` платната на отбора и да отстраним Лудогорец, а след това да празнуваме този успех на хърватския футбол", каза още Мамич.

Шефът на хърватския тим, освен това, призна, че се страхува от това някои от феновете на тима да изпълнят заканата си и модрите да бъдат изваден от европейските турнири. "Съжалявам и ме е страх, защото това ще бъде голяма неправда за гражданите на Загреб, Хърватия и Европа. Има толкова малко около нас, което ни дава радост в живота. Призовавам всички да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора. Не искам и не мисля за този лош сценарий", завърши Мамич преди мача, който е тази вечер на стадион "Максимир" в Загреб

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация