Емелек – ЛДУ Лоя, спечелен

14:39
Емелек – ЛДУ Лоя, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 11 познати от общо 23 мача - 47.8 % успеваемост

Залог на деня за 26.07.2012 г.



Името на Емелек не веднъж е присъствало в рубриката като предложение за евентуални негови победи, особено в домакинските му изяви. Още в началото на сезон редовните читателите на рубриката бяха запознати от мен с обстоятелства около отбора на Емелек и бяха наясно, че тимът е един от фаворитите за титлата. С привличането на нападател като Фигероа и с подобно силно домакинско представяне, тимът очаквано и сега във втората фаза на първенството е основен претендент за първата позиция. Емелек е спечелил и трите си последни домакинства на този съперник, като най-скоро го победи в средата на Май с 2:0. В две от предишните си три домакински победи над ЛУД Лоя, Емелек спечели с повече от гол преднина, а и не инкасира попадение. В първият дял на шампионата Емелек спечели 7 от 11 възможни домакинства и показа най-силното домакинско нападение от всички томове. В последните няколко срещи в редиците на домакините се развихри и другият аржентински нападател, освен звездата на първенството Фигероа. Взетият наскоро аржентинец Маркос Мондайни наниза един хеттрик и общо четири гола в последните си четири изяви с екипа на Емелек. Домакините имаха ангажименти в турнира за Копа Либертадорес и това отне част от силите и концентрацията им по време на сезона, но сега когато наближават заключителни фази на кампанията и опонентът ЛДУ Лоя е традиционно удобен, победата трябва да се преследва с всички средства. Емелек е един от най-големите отбори в Еквадор и това още повече го улеснява в срещи като днешната.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.69

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация