Черно море надигра Септември, но даде три жертви

14:03
Черно море надигра Септември, но даде три жертви
Черно море спечели с 2:1 втородивизионния Септември Симитли в контролна среща. Головете за варненци реализираха Георги Илиев и Сашо Александров през второто полувреме, а точен за Септември беше Калоян Стоянов.

В 50-ата минута Илиев откри резултата с прецизно изпълнение на пряк свободен удар. Осем минути по-късно Александров се пребори за топката със защитата на отбора от Симитли и се разписа за 2:0. Четвърт час преди края Стоянов реализира почетното попадение в полза на Септември.

"Горещото време попречи да се покажем в най-добрата ни светлина, но въпреки това отбелязахме два хубави гола и пропуснахме още няколко положения. Доволен съм от всички, който се включиха днес, но за съжаление отново дадохме жертви. Стамен Ангелов е с комоцио и ще почива десет дни, Дончо Атанасов е с подут глезен, а Слави Сталев е с разтежение. Свършихме си работата на лагера в Банско и до началото на шампионата ще работим върху някои слабости, които мисля че можем да отстраним. Дошлият на проби бразилец Жеан Карлос има качества, но на този етап няма да може да ни помогне и го освободихме", заяви старши треньорът на варненския отбор Стефан Генов.

Следващата контрола на моряците е в Събота срещу Черноморец в Бургас от 19.30 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация