Нов спонсор в Локо Пловдив от понеделник

12:25
Нов спонсор в Локо Пловдив от понеделник
Спортният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов съобщи, че от понеделник вероятно тимът ще има нов спонсор.

"Има светлина в тунела. Искам да успокоя феновете и това казах и на футболистите, които пътувахме в автобуса, че от понеделник ще бъдат по-спокойни. Новият спонсор е от България, а с него са водени преговори от доста време", обясни още бившият елитен рефер.

Досегашният собственик Константин Динев вече съобщи, че се оттегля, а някой от звездите на смърфовете побързаха да си намерят нови отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razorblade
25.07.2012 18:31

Две думички, които се открояват измежду редовете на изказването.
1. Вероятно - тоест, към настоящия момент няма нищо сигурно.
2. Спонсор - нещо, което е доста различно от Собственик.

Това, което знам аз. Става въпрос за собствениците на Винпром "Пещера", които обаче твърдо отказват да дават пари за футбол и да стават собственици, а са склонни на вариант - еднократна сума, за да помогнат.
С "убеждаването" им се е наел лично Б. Борисов, но дали ще успее, един господ знае, тъй като "пещерняците" , както ги наричат не са хора, които приемат ултимативен тон. Ще видим, интересно ще е, въпросът,че няма време до новия сезон и който и да собственик, няма никакъв шанс за нормална селекция до началото на шампионата, Болен канар съм, но им желая да си намерят достатъчно стабилен, според нивото им, човек, който да ги издържа. Пловдив има нужда от силни отбори, има нужда и от великото си , единствено и неповторимо футболно дерби.

SARACHEV
27.07.2012 17:14

Да прав си но ако имат спонсор ще могат да си плащат хотели където ще остава отбора . На тях това им трябва някои който да им плаща разходите и да има дават пари за мачовете . Нищо повече , а собственика дава отгоре пари ( това е разликата ). *smile*

likata
25.07.2012 12:36

Направи пари тоя гад и сега бяга