Апоел Шмона – Жилина, спечелен

13:07
Апоел Шмона – Жилина, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 10 познати от общо 22 мача - 45.5 % успеваемост

Залог на деня за 24.07.2012 г.



Сблъсък между тим дебютант в квалификациите на Шампионската лига в лицето на Апоел Ирони Кирят Шмона и на тим, който е участвал дори в груповата фаза на надпреварата, този на Жилина. В първата среща Жилина взе минимална преднина от един чисто гол в своя полза и сега ще се надява преди всички да не допусне попадение. Гостуващият тим тим е доста по-опитен и ще се опита да превърне срещата в едно голямо надлъгване. Жилина ще се надява да реализира едно попадение посредством контраатака или статично положение и така почти да предреши продължаването си напред в квалификациите. АПОЕЛ е доста амбициозен тим с добра тактическа грамотност, като няма да бъде изненада, ако тимът в крайна сметка елиминира Жилина. Тимът притежава средна европейска класа и добър синхрон. По традиция АПОЕЛ играе доста силно вкъщи, рядко допуска попадения, а гради атаките си в постепенен ред, посредством много пасове и комбинативни действия. Днес тимът ще бъде доволен и на едно попадение, но без да допусне, защото тимът ще бъде домакин и дори да се стигне до продължения всички предимства ще бъдат на негова страна. АПОЕЛ преди всичко очаквам да играе зряло, а гостите да чакат в търсене на своя момент. За Жилина продължаването напред има и съдбоносно значение от финансова гледна точка, а за домакините от историческа и да се очаква тук и двата тима да се втурнат в атака е малко налудничево, а и все пак ги разделя само един гол. Както и в първата среща и тук смятам, че футболните стойности, а и головете също да бъдат много. За тази среща тази опция изглежда най-подходяща на фона на нивата на останалите предложения за краен победител в мача.

► Прогноза: Под 2,5 гола - коефициент - 2.13

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
24.07.2012 16:43

Ще заложа на Екранас довечера. Зарко, една история. Отивам аз до пункта да играя Барса 4-2, но не ги бяха дали на точен. И аз гледам Барса Б домакинства и слагам 5- те лева на Б отбора на 4-2. И стана- 200 кинта взех. Ти си, майна по поуките.

zarko59
24.07.2012 16:03

ако искаш заложи на сараево-левски точен резултат 2-4 може и да спечелиш; не сьм левскар но ще ги бием тези смешници

zarko59
24.07.2012 16:02

викингт, а бе майна, ти като имаш 5 лв защо не заложиш един ма1 на 4-2 на точен резултат? а само се заяждаш с г-н Сотиров?