Локомотив пътува с 16 футболисти за мача с Витес

09:47
Локомотив пътува с 16 футболисти за мача с Витес
Локомотив Пловдив ще пътува за реванша срещу Витес в четвъртък само с 14 полеви футболисти и двама вратари. Това стана ясно на извънредната пресконференция днес, в която участваха почетният президент Христо Бонев, аднимистративният директор Атанас Узунов и старши треньорът Емил Велев. Предвиденият чартърен полет отпада и черно-белите ще летят с редовна линия до Дортмунд.

"Сержиньо изяви желание да играе на реванша, въпреки че и той ще разтрогне договора си по взаимно съгласие. Засега напусналите са само Бенжелюн и Родригес", заяви Атанас Узунов.

Той още веднъж потвърди, че акциите на клуба се продават срещу 1 лев и покани всички заинтересовани бизнесмени да заповядат в клубната канцелария.

Ще предоставим на всеки пълен финансов отчет, допълни още Узунов.

Почетният президент Христо Бонев благодари на Константин Динев от името на всички, които през последните 2 години и половина са работили заедно с него. "Той направи за нашия стадион толкова, колкото всички президенти преди него, взети заедно, не успяха", каза Зума.

"Ще продължа да работя и ще се опитам да мотивирам футболистите. Жалко, че Локомотив изпадна в такова състояние. От един отбор с огромен потенциал ще станем малко отборче", заяви пред медиите Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация