Паника във Витес заради Локо Пловдив

17:51
Паника във Витес заради Локо Пловдив
Шефовете на Витес са изпаднали в паника заради хаоса в Локомотив Пловдив. Типично подредените холандци се видели в чудо, защото нямат никакъв контакт с черно-белите и не могат да организират програмата около реванша от втория квалификационен кръг в Лига Европа.

„Нямаме идея кога и с какъв полет идва съперникът. Не знаем дали са си запазили хотел и къде точно ще отседнат. Дори не знаем дали от Локомотив ще дойдат да разгледат стадиона и да тренират, както и за какъв час да назначим официалната пресконференция. А времето до мача изтича”, коментира притеснено техническият директор на клуба Тед ван Льойвен.

Жълто-черните дори се чудят дали да спрат временно продажбата на билети за сблъсъка. До момента са продадени 7004 билета, а други 250 са оставени на шефовете на Локомотив, но още няма никаква информация колко български запалянковци ще дойдат в Арнем. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mirabo
24.07.2012 11:11

Нагледен пример за разликата в мисленето и манталитета на европееца и бг-териаката. Такава е съдбата на всички отбори,които си избират за "президенти" подобни персони.

demetrio
23.07.2012 18:10

Само остава да паднат служебно и резила ще е пълен *angry*

Fabregas_boy
23.07.2012 18:50

Служебно няма как да паднат при положение,че ще се явят.Въпроса е в това,че холандците са по-загрижени от българите дали нашите си имат уреден хотел,къде да тренират и т.н.А и трябва да знаят кога да ги очакват,защото и двата тима присъстват на пресконференцията преди мача.