Стартира "НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ" в пунктовете на Еврофутбол

17:02
Стартира "НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ" в пунктовете на Еврофутбол
От днес стартира "НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ" с награди за над 10 милиона лева, сума нечувана за подобни игри в България. "Национална Лотария" представлява талон на стойност 2 лева, с няколко възможности за печалба. За момента талони могат да бъдат закупени от всички букмейкърски пунктове на Еврофутбол в страната.

Организаторите на "Национална Лотария" обещават всеки втори талон да е печеливш, а срещу 2 лева всеки получава цели 10 шанса за печалба. Националната лотария ще даде възможността на всички да спечелят мечтаната екскурзия до Рим или Париж или да подкарат Toyota Land Cruiser. За онези пък, които чакат шанса да се настанят в нов дом, един билет от два лева ще им предостави възможността да спечелят една от двете нови къщи на стойност 200 000 лева всяка. За хората, които сами предпочитат да решават как да инвестират парите си, лотарията ще им помогне да вземат мечтаните пари и ще раздаде над 7 000 000 лева.

Повече за "Национална лотария" може да прочетете на www.7777.bg

"Национална Лотария" в пунктовете на Еврофутбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

diamant1965
23.07.2012 18:40

И къде по д... да прочета повече за националната лотария, след като няма такъв сайт www.7777.bg, а вместо него излиза този winner. bg и не виждам къде да си вкарам кода от ш...ият лотариен билет, с който уж участвам за някаква уникална награда? Или всичко е, както винаги, един голям таш.к?