Леверкузен не пуска Бендер в Байерн

11:49
Леверкузен не пуска Бендер в Байерн
Байер Леверкузен е отхвърлил предложение на Байерн Мюнхен за Ларс Бендер, съобщи „Билд”. 23-годишният полузащитник е бил поискан от новия спортен директор на баварците Матиас Замер, като допълнително покритие при евентуална контузия на Бастиан Швайнщайгер. „Матиас знае, че ние ще задържим Ларс”, каза обаче спортният директор на аспирините Руди Фьолер.

Шефовете от Леверкузен обаче са ядосани от начина, по който Байерн е направил информацията публично достаяние. „Разочарован съм, че от Байерн се появиха коментари за Ларс. Бяхме се разбрали всички да си остане между нас и да не стига до широката публика”, обясни изпълнителният директор на червено-черните Волфганг Холцхойзер.

Байерн има нужда от Бендер, тъй като той може освен като халф, да играе и като десен защитник, а пък баварците ще имат проблеми в отбрана - Рафиня и Алаба ще отсъстват в следващите поне два месеца заради контузии. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Martinho85
25.07.2012 21:04

Знаят Байерн къде да се огледат за трансфери,много качествен играч е Бендер,но няма да го пуснат Байер,още повече след тази случка с излизане на инфо....Иначе с него проблемите отдясно бяха решени....