Челси и Болтън си вкараха седем, нов успех за Арсенал

19:17
Челси и Болтън си вкараха седем, нов успех за Арсенал
Истинско голово шоу и 7 попадения видяха зрителите на "Стамфорд Бридж" в съботния следобед. Челси поведе с 4:0 срещу Болтън, след това допусна 3 гола, но все пак победи с 4:3. За "сините" вкараха Михаел Балак, Франк Лампард и на два пъти Дидие Дрогба. Тимът на Гуус Хидинк обаче бе сериозно притеснен и трябваше доста да потрепери, след като гостите отбелязаха 3 попадения само за 8 минути.

Арсенал стигна до убедителен успех с 4:1 при гостуването си на Уигън. Домакините поведоха с гол на Ахмед Мидо в 19-а минута и първото полувреме завърши при този резултат. Тио Уолкът обаче изравни за "топчиите" в 61-а, а Микаел Силвестър в 71-а минута обърна мача в полза на "артилеристите". Крайното 4:1 оформиха Андрей Аршавин и Александър Сонг в 90-а минута.

Ето и останалите резултати от кръга:

Портсмут – Уест Бромич 2:2
Мидълзбро – Хъл Сити 3:1
Тотнъм – Уест Хям 1:0



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
12.04.2009 01:39

Доста интересни мачове се получиха като цяло. Челси можеха да се простят с победата накрая, Яскенлайнен (не знам дали така се пише) можеше да накаже след корнер в последната минута, но късмета беше на страната на Челси. Все пак за отбор, борещ се за титлата в Премиершип, е недопустимо да инкасира три гола за около 10 минути. За Уигън - Арсенал : първото полувреме беше трагично за "топчиите" и резонно те допуснаха гол, но през второто се разиграха Уолкът, Аршавин, Фабрегас, дори и Сонг и обрата стана факт. Ако играят срещу Виляреал така, както играха през второто полувреме на днешния мач, то испанците нямат никакъв шанс.