Шеф на хърватския футбол плаши Лудогорец с УЕФА

13:05
Шеф на хърватския футбол плаши Лудогорец с УЕФА
Изпълнителният директор на Хъртватския футболен съюз Дамир Върбанович реагира много остро на изказванията на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев, че Давор Шукер е повлиял на съдийските отсъждания в двубоят между шампиона на България и Динамо Загреб (1:1). „Не е необичайно собственици на клубове да правят подобни изявления, но ние, като федерация, ще запазим мълчание. Делегатът на мача обаче чу всичко, така че няма да се изненадам вече да е съобщил на отговорните хора в Нион и да има наказания”, заяви Върбанович.

„Лично от моя гледна точка обаче изявлението на президента на Лудогорец и скандално и непремерено. Той развеждаше Давор Шукер като икона на стадиона, снима се с него, взе му автограф. А после го обвинява в какво ли не. А трябва да спомена, че Давор не е бил в тунела, за да си говори с чешкия съдия. Пък и доколкото разбрах, той е получил добра оценка”, завърши Върбанович. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
22.07.2012 15:50

Хубаво да кажем , че не е трябвало да има червен картон за футболист на Динамо , но какво е това продължение 4 минути ???? Аз дори и не разбрах за какво бяха.......2 минути даже щяха да са много тоя катил даде 4......подигравка.