Динамо Загреб с издънка у дома (видео)

08:44
Динамо Загреб с издънка у дома (видео)
Динамо Загреб завърши 1:1 на собствен терен с Интер Запрешич в първи мач от новото хърватско първенство и провали генералната си репетиция преди реванша с Лудогорец във втория кръг на Шампионската лига.

Бразилецът Саммир откри резултата в 16-ата минута, а Оршич изравни в 52-ата. След края на мача и вратарят Келава, и героят с намигването от мача с Лион миналата есен- Домагой Вида, поеха вината за попадението. Иначе Саммир откри резултата в 16-ата минута, след като се възползва от грешка на Багарич. Пулич открадна топката и подаде на Рукавина, който намери Саммир сам срещу вратаря Сантини и не сгреши. В 52-ата минута Вида направи глупава грешка. Той се опита да върне топката с глава към своя вратар, който обаче също не реагира както трябва. От това се възползва Оршич и изравни резултата.

Равенството надигна вълна от недоволство срещу треньора Анте Чачич, като някои от по-радикалните медии призоваха да си подава оставката, а ако не- да бъде уволнен. Братът на собственика на клуба Здравко Мамич- Зоран, също част от управата, обаче гарантира, че Чачич остава на поста си.

"Заради мача с българите играхме с компромисен състав, обясни Чачич след мача. Но имаме здравословни проблеми с Алиспахич и Бадел, както и с Тонел. Първите двама бяха заменени, а не беше на 100 процента готов и Саммир, обясни наставникът. Няма как и футболистите да не мислят за мача с Лудогорец".

Според медиите, сега най-важното е да бъде възстановен Бадел за мача с Лудогорец, както и да бъде закърпена аркадата на лицето на Тонел.

Cъстав на Динамо:
Келава, Пулич, Домагой Вида, Тонел, Луис Ибанес, Калело, Милан Бадел (65- Ковачич), Анте Рукавина, Саммир, Алиспахич (31- Пеко), Фатос Бечирай (76- Анте Чоп)


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lovepool
22.07.2012 11:08

Вероятно Алиспахич ще се наложи да излезе с маста на лицето заради пусната ябълкова кост. Браво бе ...