Кръв ще се лее в Сараево, Започва ремонт на "Армията"

08:41
Кръв ще се лее в Сараево, Започва ремонт на "Армията"
Най-важното от българската спортна преса днес, 22 юли:

► "Тема Спорт":
Платини: Без Мораеш ще ни бъде трудно

" ЦСКА за мен е втори дом. Чувствам се много добре и съм щастлив, че се върнах да играя отново тук. Мораеш е много добър голаджия. Сега без него ще ни е трудно. Но мисля, че има кой да го замести", каза бразилският играч на ЦСКА Мишел Платини.

Райков
заема Бижутерския пост в реванша

Крилото на Левски Симеон Райков е с големи шансове да започне по левия фланг на атаката в реванша с ФК Сараево. В първия мач младокът замени Христо Йовов в 60-та минута и след това вкара победния гол за сините.

Лудогорец изгони Паулиньо


Лудогорец окончателно прекрати договора на бразилския нападател Паулиньо. Заедно с него бе натирен и централният защитник Евертон Алмейда. Двамата вече се завърнаха в Бразилия.

Петев връща Кишада в групата за "Максимир"

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев ще върне нападателя Жуниор Кишада в групата за мача с Динамо Загреб на "Максимир". Бразилецът не веднъж вкарваше важни голове за зелените през миналия сезон.

Кокала залага на Кунчев в реванша


Локомотив Пловдив със сигурност ще бъде с променен състав в реванша срещу Витес. Треньорът Емил Велев планира да замени на вратата Йордан Господинов с младежкия национал Стефано Кунчев.

"7 дни спорт":
Живков: Всички в ЦСКА си получават заплатите

изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков твърди, че всички заплати в клуба са изплатени. "Всички служители са си взели заплатите. Това, което се пише, че се дължат по 5-6 заплати, не отговаря на истината", каза шефът на червените след контролата с Ботев Враца.

Готвят вендета за сините фенове в Сараево

Кръв ще се лее в Сараево след седмица. Това се заканиха ултрасите от фракцията "Ордата на злото". Причина са политическите плакати, които разпространиха феновете на Левски по време на първия мач.

€185 000 делят Даксон от Вашку

Локомотив Пловдив очаква да получи от Вашку да Гама трансферна сума за правата на Даксон Да Силва. Според запознати, съгласно договорът между българския и бразилския клуб, грандът от Рио де Жанейро трябва да преведе €185 000 в касата на "Лаута".

Сакалиев напуска Нефтохимик

Нападателят Стойко Сакалиев със сигурност няма да играе за Нефтохимик през есента. Капитанът на бургазлии е решил да си уреди трансфер в чужбина, като най-очакваната дестинация за него е Малта.

"Меридиан мач":
Започва ремонт на "Армията"

Ремонтни работи на стадион "Българска армия" трябва да започнат утре. Козметичните подобрения се налагат заради препоръките на Общинската комисия, която инспектира спортното съоръжение преди няколко дни.

Фондът от Лондон изостави Ботев Пловдив

Инвестиционният фонд, базиран в Лондон, се оттегли от издръжката на Ботев Пловдив. Това обяви на извънредна пресконференция членът на УС на клуба и представител на фонда Ивайло Рачев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация